Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Mobiliteit

Bij TASK streven we naar een betere bereikbaarheid in Nederland. Door het optimaliseren van de infrastructuur en het openbaar vervoer werken onze teams aan de mobiliteit van reizend Nederland. In de regel is de overheid verantwoordelijk voor de aanleg en het beheer van de infrastructuur en voorzieningen van het openbaar vervoer. De klanten van TASK in de markt Mobiliteit zijn dan ook publieke projectorganisaties.

Infrastructuur

Het onderdeel infrastructuur is voor TASK net zo breed als de gebruikelijke algemene beschrijving van dit werkveld. Onder infrastructuur wordt het totaal van onroerende voorzieningen zoals wegen, vliegvelden, havens, kunstwerken, etcetera bedoeld.

Openbaar vervoer

Een goede mobiliteit is sterk afhankelijk van de kwaliteit van ons OV- en spoorsysteem. Onder het werkveld openbaar vervoer bedoelen we o.a. de ontwikkeling en het beheer van stations, tram-, en spoorlijnen, etc.

heeft u een vraag?
Overige marktgebieden

Facebook

Top