Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Projectmanagement

Samen met Palladio, Balance en Primaned Projectadvies vormen wij EIFFEL Projects. Een sterk collectief in projectmanagement. Lees meer op de nieuwe EIFFEL Projects website.

Aanpak en samenstelling

De kracht van Projectmanagement bij TASK is dat de ervaren professionals een brede achtergrond en kijk hebben op complexe uitdagingen. Omdat TASK ingericht is volgens het IPM model, is er aandacht en ruimte voor andere invalshoeken en kunnen wij breed kijken wat er nodig is om een complex project aan te pakken. Daarnaast werken de projectmanagers voor verschillende grote opdrachtgevers, waardoor er ruimte is om met elkaar te sparren en te leren van elkaar. Ook zoeken we naar de juiste fit, niet alleen op kennisgebied maar juist ook op persoonlijk vlak. Op die manier kunnen we onze kennis met vaardigheden optimaal inzetten voor ruimtelijke vraagstukken.

Toonaangevende opdrachtgevers

De projecten voor dit team zijn divers. Onze klanten bevinden zich alleen aan de opdrachtgeverszijde van omvangrijke en complexe publieke projecten.

 

Ontdek meer op EIFFEL.nl
Top