SOCIAL TASK

Projectbeheersing

Focus op de markt

Het Team Projectbeheersing richt zich op de taken en de rollen binnen projecten en organisaties op het gebied van projectondersteuning, projectcontrol, contract-, risico- en inkoopmanagement. De focus ligt op het ontwikkelen en beheersen van processen.

Aanpak en samenstelling

De kern van dit team ligt op senior professional niveau, met ruime ervaring in de omschreven aandachtsgebieden. De nadruk ligt bij dit team op de proceservaring. Echter, de kennis van het technische werkveld en de projectomgeving zijn zeer belangrijk. De teamleden hebben een procesmatige opleiding met ervaring in de technische omgeving of een technische opleiding met veel proceskennis en affiniteit.

Toonaangevende opdrachtgevers

De projecten voor dit team zijn veelal grotere infrastructurele projecten, waarbij wij meestal een klein onderdeel zijn van de projectorganisatie. Een aantal toonaangevende opdrachtgevers zijn; Rijkswaterstaat, Prorail en de diverse Provincies. 

Typisch TASK

Projectbeheersing is de rode draad met inzet op projectmatige basis. Het team bestaat uit TASK’ers maar ook uit kennispartners (zelfstandigen) met wie we veelal een langdurige samenwerking hebben.

Budget Support & Control

TASK merkt dat de focus van projecten teveel ligt op verantwoording en te weinig op de financiële sturing. Er ontstaan verrassende overschrijdingen in tijd en geld, vaak veroorzaakt door onvolledige en niet-actuele stuurinformatie. Een betere financiële administratie alleen is niet een oplossing. Een unieke aanpak met de juiste mensen, methode en tools is vereist.

 LEES MEER
Heeft u een vraag?
Top