Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Omgevingsmanagement

Projecten en programma's worden steeds complexer. Ruimtelijke ontwikkelingen worden vaak niet meer van bovenaf gerealiseerd, maar in participatie met belanghebbenden of zelfs door bottom-up initiatieven. Het belang van interactie met de omgeving neemt gestaag toe. Deze ontwikkelingen vragen om een verzorgde aanpak wat betreft (Strategisch) Omgevingsmanagement. De professionals van TASK bieden uw organisatie diensten, producten of trainingen op maat aan. Een complexe omgeving was nog nooit zo handelbaar.

Samen met Palladio, Balance en Primaned Projectadvies vormen wij EIFFEL Projects. Een sterk collectief in projectmanagement, integrale projectbeheersing en omgevingsmanagement. Lees verder op de nieuwe site.

Diensten

De complexe omgeving van projecten vraagt om capaciteit die de veelheid aan wensen, belangen en raakvlakken beheersbaar maakt zodat u gebruik kunt maken van kansen. TASK heeft een team van ervaren Omgevingsmanagers klaar staan om uw organisatie te ondersteunen. Wij ontzorgen en delen onze kennis. TASK bouwt op mensen.

Producten

TASK implementeert en beheert het SOM-instrumentarium. Een bedachtzame tool waarmee belangen, kansen en bedreigingen inzichtelijk worden gemaakt. Geen doel op zich, maar het SOM-instrumentarium is ondersteunend aan het SOM gedachtegoed. Het biedt een werkwijze om belangen en stakeholders continu te monitoren.

Trainingen

(Strategisch) Omgevingsmanagement, een gedachtegoed welke alleen succesvol kan zijn als het in het natuurlijke gedrag en de houding van medewerkers geslepen zit. Intrinsieke motivatie. De professionals van TASK coachen bij het gebruik van SOM en verzorgen maatwerktrainingen. Bij uitstek geschikt om uw organisatie warm te draaien.

Ontdek meer op EIFFEL.nl
Top