Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Cover

KENNISGEBIEDEN

De TASK managers en professionals zijn werkzaam in de verschillende markten en bezig vanuit verschillende kennisgebieden. Door de jaren verschuiven de accenten in de markt en ontstaan er nieuwe kennisgebieden. Hieronder treft u de belangrijkste kennisgebieden aan van waaruit TASK opereert. 

Omgevingsmanagement

Het Team Omgevingsmanagement richt zich met name op alle omgevingsaspecten waarmee projecten te maken krijgen. Het gaat hierbij om de aansturing en beheersing van processen die een goed projectverloop, naast de daadwerkelijke ontwikkeling en realisatie van projecten, mogelijk maakt. 

Contractmanagement

Ons team Contractmanagement richt zich met name op projecten in de uitvoeringsfase waarbij contractmanagement en projecttoetsing een belangrijke rol spelen. De focus ligt op het optimaliseren van de realisatieprocessen. 

Projectmanagement

Het Team Projectmanagement richt zich, vanwege de krappe markt, de laatste jaren wat breder waarbij het voorheen met name ging om het leveren van ondersteuning aan grote woningbouwcorporaties. Tegenwoordig richt het team zich meer op het ontwikkelen, het beheer en de revitalisering van vastgoed. Hieronder vallen rijksgebouwen, winkels, parkeergarages ed.

Projectbeheersing
Het Team Projectbeheersing richt zich op de taken en de rollen binnen projecten en organisaties op het gebied van projectondersteuning, projectcontrol, contract-, risico- en inkoopmanagement. De focus ligt op het ontwikkelen, beheersen en ondersteunen van processen. 
Top