Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Teamontwikkeling

Bij TASK werken wij in expertiseteams die herkenbaar zijn. De teams richten zich op bepaalde product-markt-combinaties. Onze teams zijn ingedeeld naar het IPM-model. De TASK professionals komen regelmatig in deze teams bijeen en hebben een hoge mate van samenwerking.

Onze consultants zetten projectmatig hun kennis in op de meest toonaangevende infrastructurele projecten. Tijdens de teamsessies ondersteunen ze elkaar met complexe vraagstukken, daarnaast brengen ze elkaar nieuw verkregen deskundigheid en know how bij. Kennis is namelijk onuitputtelijk. De markt is continu in beweging en wij gaan daar organisatiebreed in mee juist door in te zetten op de expertiseteams, bestaande uit medior en senior professionals. De opdrachtgevers van TASK liften hier in mee. TASK heeft kennis, deelt kennis en draagt graag kennis over.

Heeft u een vraag?
Top