SOCIAL TASK

Projectinzet

Er is veel kennis aanwezig in de markten van mobiliteit, ruimte, water en energie. Om projecten succesvol en binnen de tijd te managen, is het van belang de juiste kennis in huis te hebben. Sinds 1997 verbindt TASK kennis aan de behoefte van opdrachtgevers. Onze projectconsultants onderscheiden zich door kwaliteit, betrokkenheid, samenwerking en ondernemerschap.

De juiste match 

De primaire behoefte van de opdrachtgever is vaak een capaciteitsvraag. TASK gaat verder dan dat. Een juiste match is een kwestie van fingerspitzengefühl in combinatie met tijd en aandacht voor zowel de klant, als onze medewerkers. Het gaat niet alleen om kennis en kunde, maar ook om persoonlijke competenties en eigenschappen. Dit vindt TASK belangrijk en gaat met projectinzet dus verder dan louter het  inzetten van capaciteit.

Team structuur

TASK en haar professionals hanteren een team structuur. De teams van TASK zijn ingedeeld volgens het IPM model. De teams hebben een hoge mate van samenwerking. In het regelmatige teamoverleg worden vraagstukken van verschillende projecten met elkaar besproken. Als opdrachtgever lift je hier in mee. De invulling van een capaciteitsvraag door TASK, brengt je niet de kennis van één individu, maar de kennis van een team professionals.


Heeft u een vraag?
Quote

"Win-win situaties creëren en de neuzen één kant op richten"

 Jaap Dekker - Business Manager

Top