SOCIAL TASK

Consultancy

Projectvraagstukken op het gebied van infrastructuur, ruimte en vastgoed kunnen erg complex zijn. Om deze vraagstukken een juiste invulling te geven, is het van belang de juiste kennis in huis te hebben. Onze (senior) projectconsultants hebben veel ervaring met integrale projectvraagstukken en werken veel samen om passende adviezen te bedenken voor de meest complexe opgaven.

Proces

Onze consultants sturen complexe projecten aan en zitten vaak op de eerste of tweede positie in grote projecten. Het gaat veelal over projecten die niet zozeer gericht zijn op de techniek, maar meer op het proces om tot realisatie van de doelstellingen te komen. De menskant, de advieskant en de communicatie spelen daarbij een belangrijke rol. In het proces krijgen onze consultants nogal eens te maken met tegengestelde belangen van diverse partijen. Dat vraagt dus om een specifieke aanpak en een flinke dosis sensitiviteit en overtuigingskracht. Daarnaast zijn het creatieve, ondernemende mensen die graag samenwerken en een uitgebreid netwerk hebben.

Vanuit het partnerschap wordt samen met de organisatie een integrale analyse van de situatie of de problematiek gemaakt (management & organisatie; productie & marketing; financiƫn, stuurmechanismen & resultaten, etc). Er volgt een onderscheidend en op een maat gemaakt advies. Daarbij helpen we de onderneming de oplossing te implementeren. Dit doen we met gevoel voor de organisatie-identiteit en -omgeving.

We kennen bedrijf- en organisatieadvies; hierbij richten we ons onder andere op Strategisch advies, Organisatie advies, Schaduwmanagement. Gericht op proces- en projectmanagementadvies gaat het om: Proces- en programmamanagement, Begeleiden open plan processen, Contractmanagement ed.

Heeft u een vraag?
Top