Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Cover

DIENSTEN

Om te komen tot een juiste oplossing stelt TASK de vraag van de klant centraal. TASK zal op basis van gedegen inventarisatie een advies geven voor een oplossing. Deze oplossing kan projectinzet, een productvraag, consultancy, kennisontwikkeling of een combinatie hiervan zijn.

projectinzet

Om projecten succesvol en binnen de tijd te managen, is het van belang de juiste kennis in huis te hebben. Sinds 1997 verbindt TASK met succes kennis aan de behoefte van opdrachtgevers.
Productvragen
Een productuitvraag bij TASK betekent beschikken over de kennis van de hele organisatie. In plaats van het leveren van capaciteit of consult, worden er duidelijke resultaatsafspraken gemaakt.
Kennisontwikkeling
Het rendement van een projectteam is essentieel voor de voortgang van een project. De professionals van TASK kunnen uw organisatie warm draaien voor een complex project.
Top