Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Missie, visie en strategie

Bij TASK werken we met zijn allen dagelijks aan een duurzaam, mooi, veilig en beter bereikbaar Nederland. Wat drijft ons als organisatie? Wat zien wij gebeuren in de markt? En hoe pakken wij opdrachten aan? Je leest het in onze missie, visie en strategie.

Missie

Het is onze drijfveer om medewerkers en klanten te helpen in het verwezenlijken van hun ambities. Wij zijn trots als wij de perfecte verbinding hebben gelegd tussen de behoefte van een klant en de ambities van onze medewerker. En dit langdurig weten te behouden. Dit noemen wij de FIT. Wij zoeken naar een goede FIT bij de selectie en begeleiden deze FIT tijdens de gehele opdracht. Vanuit onze warme thuisbasis in Utrecht en op projectlocatie bij onze publieke opdrachtgevers werken wij aan projecten in de markten Mobiliteit, Water, Ruimte en Energie. Voor ons is dit “bouwen op mensen”!

Visie

Nederland staat de komende jaren voor een aantal grote uitdagingen. Denk daarbij aan de klimaatverandering, duurzame ontwikkeling van stedelijk en landelijk gebied, de energietransitie, bereikbaarheid met toename in intelligente infrastructuur én het beter benutten van onze publieke assets. De sector is in transitie en organisaties zijn in beweging. Hierdoor groeit de behoefte naar andere samenwerkingsvormen met vertrouwen als randvoorwaarde en staat het (sociaal)netwerken centraal om te komen tot integrale oplossingen. Integraal Projectmanagement (IPM) voorziet in deze behoefte. De nadruk ligt hierbij op de rolcompetenties in plaats van op de specifieke vakinhoudelijke kennis. Vanuit TASK vertalen wij dit naar het benodigde probleemoplossend vermogen. Onze medewerkers zijn in staat om abstracte problemen te vertalen naar praktische oplossingen en beschikken over een hoge mate van samenwerkingsvermogen, betrokkenheid en ondernemersgeest.

Strategie

 • Wij creëren leuk werk! 
 • In de vorm van projectinzet, productlevering en kennisdeling op het gebied van Integraal Projectmanagement (IPM). 
 • Wij hebben vier kennisteams met projectconsultants ingericht naar het IPM-model: Projectmanagement, Contractmanagement, Omgevingsmanagement en Projectbeheersing. 
 • Onze projectconsultants werken alleen aan de opdrachtgeverszijde van projecten, zo creëren wij een onafhankelijke positie zonder belangenconflicten. 
 • Vanuit een platte organisatiestructuur worden de kennisteams gefaciliteerd door het bedrijfsbureau, business management en directie. 
 • Op het kantoor in Utrecht creëren zij voor alle medewerkers een warme en veilige thuisbasis. 
 • Met zijn allen staan we voor samenwerken, ondernemerschap en betrokkenheid. 
 • Wij leveren een hoge kwaliteitsstandaard op bedrijfsniveau. 
 • Dat doen we door onze processen optimaal uit te voeren (o.a. ISO 9001:2015 en NEN 4400 gecertificeerd). 
 • Ook het kwaliteitsniveau van het TASK-personeel is hoog: HBO/WO professionals met aantoonbare werkervaring. 
 • Wij stimuleren hen zich continu te blijven ontwikkelen. 
 • Zo is er voor iedereen veel aandacht voor de persoonlijke FIT. 
 • TASK is bouwen op mensen.
Heeft u een vraag?
Overige informatie
Quote

"Wat mij drijft is het ondernemen. Van weinig of niets, iets maken"

Geert Kotter - oud-directeur

Top