Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Cover

WELKOM BIJ TASK

Bij TASK werken we dagelijks aan een duurzaam, mooi, veilig en beter bereikbaar Nederland. De activiteiten van TASK komen voort uit de motivatie om medewerkers en klanten te helpen in het verwezenlijken van hun ambities. Wij zijn trots als wij de perfecte verbinding hebben gelegd tussen de behoefte van een klant en de ambities van onze medewerker. En dit langdurig weten te behouden. Dit noemen wij de “FIT”. Wij zoeken naar een goede FIT bij de selectie van onze mensen én van onze opdrachten op het gebied van Integraal Projectmanagement (IPM). Vanuit onze warme thuisbasis in Utrecht en op projectlocatie bij onze publieke opdrachtgevers werken wij samen aan projecten in de markten Mobiliteit, Water, Ruimte en Energie.
TASK is “bouwen op mensen”!

Dienstverlening

TASK biedt organisatorische oplossingen door het leveren van kennis, kunde en capaciteit op een hoogwaardig kwaliteits- en professioneel niveau.

Projecten
TASK is trots op wat zij doet en heeft gedaan.  Aan de hand van onze projecten kunt u zien wat TASK voor haar opdrachtgevers oplost en betekent.
Bouwen op mensen

TASK is een organisatie die bestaat uit hoogopgeleiden met een ruime werkervaring. Onze mensen beschikken over de belangrijke TASK-competenties.

Carriere bij TASK

Werken bij TASK betekent een prettige werkomgeving waar u met een vaste thuisbasis kunt excelleren op diverse projecten van TASK. 

Top