SOCIAL TASK

Partners


Net4kids gelooft dat een betere wereld begint bij kinderen. Ieder kind verdient de kans om zijn eigen toekomst te kunnen ontwikkelen en op te bouwen.

 

De professionals van Balance combineren vindingrijkheid en integraal denken voor duurzaam resultaat. We werken voor projecten in de infrastructuur, gebiedsontwikkeling en energiesector. 

Projecticum is een onafhankelijk adviesbureau dat volledig is gespecialiseerd in financiƫle beheersing van projecten, organisatorisch en kosteninhoudelijk. Zij ontwikkelde CLOXXS, een instrument voor financiƫle beheersing van programma's en projecten.

 


AT Osborne lost ruimtelijke vraagstukken op. Onderscheidend is de verbinding tussen plannen en praktijk.

 

Grondwerk PM is een onafhankelijk adviesbureau voor proces- en projectmanagement. Zij sturen projecten en processen aan in de civiele techniek, bouwkunde en gebiedsontwikkeling.   

 

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en de steden van de toekomst. Dat doen we door gekwalificeerde diensten te leveren op het gebied van ingenieursadvies en architectuur. 

 

Lievense is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van bouw, infra, water en milieu. 

 

Movares Nederland is een advies- en ingenieursbureau dat oplossingen genereert in de volle breedte op het gebied van infrastructuur en mobiliteit.


Triode biedt advies op maat en heeft de afgelopen 15 jaar veel expertise opgebouwd in het structureren, faseren en plannen van ruimtelijke projecten en processen

 

Praeceptum ondersteunt met haar adviseurs opdrachtgevers bij integrale beheersings-en bedrijfsvoeringsvraagstukken op zowel organisatie, programma- als projectniveau. 

 

 


Heeft u een vraag?
Quote

"CLOXXS is briljant in haar eenvoud"

- Frank de Vos, TASK

Top