SOCIAL TASK

Partners


Net4kids gelooft dat een betere wereld begint bij kinderen. Ieder kind verdient de kans om zijn eigen toekomst te kunnen ontwikkelen en op te bouwen.

 

De professionals van Balance combineren vindingrijkheid en integraal denken voor duurzaam resultaat. Ze werken voor projecten in de infrastructuur, gebiedsontwikkeling en energiesector. 

 


AT Osborne lost ruimtelijke vraagstukken op. Onderscheidend is de verbinding tussen plannen en praktijk.

 

Grondwerk PM is een onafhankelijk adviesbureau voor proces- en projectmanagement. Zij sturen projecten en processen aan in de civiele techniek, bouwkunde en gebiedsontwikkeling.   

 

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en de steden van de toekomst. Dat doen ze door gekwalificeerde diensten te leveren op het gebied van ingenieursadvies en architectuur. 

 

Lievense is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van bouw, infra, water en milieu. 

 

Movares Nederland is een advies- en ingenieursbureau dat oplossingen genereert in de volle breedte op het gebied van infrastructuur en mobiliteit.


Triode biedt advies op maat en heeft de afgelopen 15 jaar veel expertise opgebouwd in het structureren, faseren en plannen van ruimtelijke projecten en processen

 

Een dynamisch en mensgericht ingenieursbureau met een sterk verankerd netwerk in heel Nederland, dat is CLAFIS Ingenieus. 

 

ManEngenius biedt sinds 1992 ingenieurs- en adviesdiensten met toegevoegde waarden in elke fase van een project: van initiatief tot en met realisatie en beheer.  

 

 


Heeft u een vraag?
Top