Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Partners


Net4kids gelooft dat een betere wereld begint bij kinderen. Ieder kind verdient de kans om zijn eigen toekomst te kunnen ontwikkelen en op te bouwen.

 

De professionals van Balance combineren vindingrijkheid en integraal denken voor duurzaam resultaat. Ze werken voor projecten in de infrastructuur, gebiedsontwikkeling en energiesector. 

 


AT Osborne lost ruimtelijke vraagstukken op. Onderscheidend is de verbinding tussen plannen en praktijk.

 

Grondwerk PM is een onafhankelijk adviesbureau voor proces- en projectmanagement. Zij sturen projecten en processen aan in de civiele techniek, bouwkunde en gebiedsontwikkeling.   

 

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en de steden van de toekomst. Dat doen ze door gekwalificeerde diensten te leveren op het gebied van ingenieursadvies en architectuur. 

 

WSP is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van bouw, infra, water en milieu. 

 

Movares Nederland is een advies- en ingenieursbureau dat oplossingen genereert in de volle breedte op het gebied van infrastructuur en mobiliteit.


Jinc helpt kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt zodat ieder kind de kansen krijgt die zij verdienen. 

 

Een dynamisch en mensgericht ingenieursbureau met een sterk verankerd netwerk in heel Nederland, dat is CLAFIS Ingenieus. 

 

ManEngenius biedt sinds 1992 ingenieurs- en adviesdiensten met toegevoegde waarden in elke fase van een project: van initiatief tot en met realisatie en beheer.  

 WB de ruimte managet projecten binnen de we water-, mobiliteit en energiesector. Daarnaast geven zij advies in management.  
 Witteveen + Bos is een ingenieurs en adviesbureau wat complexte vraagstukken oplost om de maatschappij vooruit te helpen. Zij helpen opdrachtgevers de juiste keuze te maken op onder andere het gebied van De energietransitie, klimaatadaptatie en gezonde steden. 
 The Flower Family is een online bloemenservice. Al hun bloemen komen van duurzame lokale telers, en worden gebonden tot een boeket door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.
 Trees for All plant bomen in en buiten Nederland om CO2 uitstoot te compenseren voor bedrijven en particulieren. 
 De provincie Noord-Holland werkt aan een duurzame, bereikbare, leefbare en innovatieve provincie. 
 De gemeente Amsterdam bestaat uit 7 stadsdelen. In elk stadsdeel zoekt de gemeente samenwerking met bewoners, ondernemers en (maatschappelijke) organisaties.
 ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland. Samen met vervoerders zetten zij zich in om reizigers en goederen veilig en op tijd op hun bestemming te brengen.
 Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ze beheren en ontwikkelen de rijkswegen, -vaarwegen en –wateren en zetten in op een duurzame leefomgeving. 
 De gemeente Den Haag draagt verantwoordelijkheid voor het leven en welzijn van 500.000 inwoners. Ze opereren met een open blik, initiatief en de wil om echt het verschil te maken.  
 TenneT beheert het hoogspanningsnet in Nederland en grote delen van Duitsland. 

 

 


Heeft u een vraag?
Top