Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Werken bij TASK

Bij TASK willen wij ons team blijvend aanvullen met nieuwe projectconsultants. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar de perfecte match tussen onze medewerkers en onze projecten.

Werken bij TASK betekent werken in een prettige omgeving waar je met een vaste thuisbasis kunt excelleren op diverse projecten van TASK. Als projectconsultant van TASK kom je terecht in een van onze expertiseteams, ingedeeld naar het IPM model (contractmanagement, omgevingsmanagement, projectmanagement en projectbeheersing). Vanuit dat team werk je aan projecten van TASK. De klanten van TASK zijn publieke projectorganisaties in de markten infra, ruimte en vastgoed. Bijvoorbeeld Rijkswaterstaat, ProRail, Provincies, Gemeenten en Waterschappen. Onze projectconsultants zijn daardoor voornamelijk werkzaam aan opdrachtgeverszijde in projecten. Wij staan open voor vrijblijvende gesprekken met ambitieuze professionals die willen werken aan (verschillende) toonaangevende projecten in Nederland. Nadrukkelijk personen die bij ons in dienst willen komen.

Hieronder vindt u een overzicht van profielen waar wij enthousiast van worden. Herkent u zich in een van deze profielen? Neem contact met ons op, wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Heeft u een vraag?

TASK Facebook

Top