Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Arbeidsvoorwaarden

Wij bouwen op mensen. Vanuit dat thema staat de medewerker bij ons centraal. Dit vanuit het oogpunt van ontwikkelen, waarderen en betrekken.

Wij bieden

Een prettige werkomgeving, waar u met een warme thuisbasis kunt excelleren op de diverse projecten van TASK. Onze medewerkers ervaren een grote verbondenheid met TASK en groeien allemaal door aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en werkvreugde.

De slogan “Bouwen op mensen” vertaalt zich bij TASK in een actief HRM-beleid en een onderscheidende arbeidsvoorwaardenregeling. Wij propageren “quality of life and work”, omdat een goede balans tussen privé en werk de lichamelijke en geestelijke gezondheid van onze medewerkers ten goede komt. Er wordt actief gestuurd op de ontwikkeling van activiteiten, die bijdragen aan de tevredenheid en gezondheid van onze medewerkers. Belangrijke onderdelen van onze arbeidsvoorwaardenregeling zijn:

Recente ontwikkelingen op het gebied van HRM zijn:

  • Het gratis aanbieden van een Preventief Medisch Onderzoek.
  • De vaststelling van een protocol “Ongewenste omgangsvormen” en de aanstelling van een vertrouwenspersoon.

Ook wordt de arbeidsvoorwaardenregeling regelmatig aangepast aan ontwikkelingen op de arbeidsmarkt:

  • Een eigen pensioenregeling, die beduidend beter is dan de pensioenregeling van het Bedrijfspensioenfonds.
  • Het vervangen van de bestaande WGA-Gat verzekering Basis door de WGA-Gat verzekering Uitgebreid voor een betere dekking van het verschil in inkomsten bij langdurige arbeidsongeschiktheid. 
  • Een ruime studiekostenregeling.
heeft u een vraag?
Top