SOCIAL TASK

Team Projectbeheersing

Focus op de markt

Het Team Projectbeheersing richt zich op de taken en de rollen binnen projecten en organisaties op het gebied van projectondersteuning, projectcontrol, contract-, risico- en inkoopmanagement. De focus ligt op het ontwikkelen, beheersen en ondersteunen van processen.

Aanpak en samenstelling

De kern van dit team ligt op senior professional niveau, met ruime ervaring in de omschreven aandachtsgebieden. De nadruk ligt bij dit team op de proceservaring. Echter, de kennis van het technische werkveld en de projectomgeving zijn zeer belangrijk. De teamleden hebben een procesmatige opleiding met ervaring in de technische omgeving of een technische opleiding met veel proceskennis en affiniteit.

Toonaangevende opdrachtgevers

De projecten voor dit team zijn veelal grotere infrastructurele projecten, waarbij wij meestal een klein onderdeel zijn van de projectorganisatie. Een aantal toonaangevende opdrachtgevers zijn; Rijkswaterstaat, Prorail en de diverse Provincies. 

Typisch TASK

Projectbeheersing is de rode draad met inzet op projectmatige basis. Het team bestaat uit TASKā€™ers maar ook uit kennispartners (zelfstandigen) met wie we veelal een langdurige samenwerking hebben.

Heeft u een vraag?
Top