SOCIAL TASK

Team Proces- en Projectmanagement

Focus op de markt

De veelal senior consultants in dit team opereren vaak als 1e of 2e persoon in een project of een groot deel project. TASK richt zich hierbij op zowel infra en ruimte als vastgoed. Daarnaast richten de consultants zich op advisering van de opdrachtgevers op een breed scala van aandachtsgebieden.

Aanpak en samenstelling

Het team bestaat uit projectconsultants die veel ervaring hebben in het managen van complexe projecten en processen. De onderlinge samenwerking is groot om zo te zorgen voor een goede ontwikkeling en borging van kennis. Daarbij hebben ze ook een coachende rol naar andere collega's binnen de organisatie. 

Toonaangevende opdrachtgevers

Vanuit het verleden toont TASK haar ruime ervaring door haar actieve rol bij projecten zoals de Betuweroute, de HSL en de grote hoeveelheid projecten voor de Provincies Noord- en Zuid-Holland. De projecten bij de Dienst Metro in Amsterdam en de Bestuursregio Utrecht en diverse adviesopdrachten bij gemeente, zijn de recentere voorbeeld projecten.

Typisch TASK

Typisch TASK is dat de projectconsultants met elkaar in verbinding staan en daarbij ook trachten om een integrale aanpak te realiseren. Ze gebruiken elkaars netwerk en kennis. TASK beschikt daarnaast over een breed netwerk aan kennispartners met de benodigde ervaring en/of kennis.

heeft u een vraag?
Top