SOCIAL TASK

Team Contractmanagement

Focus op de markt

Ons team Contractmanagement richt zich met name op complexe, innovatieve en omvangrijke projecten in de Grond-Weg- en Waterbouw. Denk hierbij aan projecten die volgens een geïntegreerde contractvorm (D&C-, E&C- of Prestatiecontracten) zijn vormgegeven.

Aanpak en samenstelling

Onze projectconsultants zijn voornamelijk actief aan de opdrachtgeverszijde in de realisatiefase en/of de beheer- en onderhoudsfase van projecten. De aandachtsgebieden zijn het inkoopproces, de contractvoorbereiding en de contractbeheersing. De nadruk ligt hierbij op de methode van Systeemgerichte ContractBeheersing. Het team bevat zowel Contractmanagers, Inkoop- en Contractadviseurs als Toetscoördinatoren. Het team opereert op senior professional niveau waardoor het team een eigen visie heeft op het hedendaagse contractmanagement. De ontwikkelingen in de markt en op het vakgebied worden daarbij nauwlettend in de gaten gehouden. De teamsamenstelling is zo gekozen dat TASK zowel professionals individueel kan inzetten als invulling geven aan een productuitvraag.

Toonaangevende opdrachtgevers

Vanuit het verleden heeft TASK veel ervaring opgedaan met projecten zoals de Betuweroute en de HSL. Recentere projecten zoals de Noord/Zuidlijn, Grensmaas, N201+ en Ooijen Wanssum zijn hier mooie voorbeelden van.

Typisch TASK

Contractmanagement heeft jarenlange expertise en het team bestaat uit TASK’ers maar ook uit kennispartners met wie wij veelal een langdurige samenwerking hebben. 

heeft u een vraag?
Top