Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Blijf samen met TASK up-to-date over de voortgang van de teams voor Net4kids!

Maandag 16 december 2013

Van vrijdag 1 november tot en met donderdag 12 december heeft TASK samen met 20 teams van ieder 8 personen uit verschillende organisaties virtueel gelopen voor het goede doel Net4kids. TASK heeft met deze virtuele competitie aandacht willen vragen voor Net4kids en om te investeren in een betere toekomst van de kinderen in Azië.

Na een periode van zes weken is de virtuele competitie afgelopen donderdag 12 december op een mooie en gezellige wijze afgesloten tijdens de kerstborrel van TASK. Martin van de Kamp heeft namens alle deelnemers en de organisaties Concepts2Go, Worrel & Jetten, Gemeente Hoorn, Gemeente Haarlem, InvraPlus en Stappa, die vanuit de eigen organisatie gesponsord hebben, een cheque overhandigd aan Net4kids. Deze cheque heeft een waarde van € 12.875,00. De afgelopen dagen is er op individuele basis nog verschillende donaties binnengekomen.

Voor dit bedrag kan er in Mae Hong Son in het noorden van Thailand het volgende gedaan worden:

Kanlayani

  • 1 toiletgebouw met 4 toiletten

  • 1 drinkwaterinstallatie 
  • 2 slaapzalen voor 8 leraren

Pangmapha Pitiayasuk school

 

  • 33 sets matrassen, dekens en kussens

TASK wil alle deelnemers, organisaties en individuele sponsoren heel hartelijk bedanken voor de inzet en het enthousiasme dat TASK gezien en gehoord heeft.


 


Dinsdag 03 December 2013

Lopen maar niet vooruit komen!

 


 

Lees hier de ervaringen van Team Stadsbeheer Hoorn en hoe zij deze virtuele competitie hebben ervaren. En gewonnen! >>


 

Woensdag 27 november 2013

Team SAAmen in een vrolijke bui! Want ze waren net als tweede team virtueel in Thailand gearriveerd!


 


Maandag 25 november 2013

2 verschillende teams en 1 gezamenlijk doel. Jan Kappert van de Gemeente Haarlem en Martin van de Kamp, TASK.

 


Zondag 24 november 2013

Eerder dan verwacht is het eerste team het afgelopen weekend over de finish gekomen! TASK feliciteert Team Stadsbeheer Hoorn van harte!  

 Woensdag 20 November 2013

Het op de foto, helaas niet complete, team BTGeoconsult vleugels gebracht om actiever te worden voor goede doel Net4kids! 


 


Ook heeft TASK het team Concepts2Go voorzien van nieuwe energie voor de actie!
  

En team Gemeente Hoorn gaat als een speer! Ze lopen zich rot! Met een speciale waardering vanuit TASK voor Jan! Om de zweetdruppels van deze mannen te deppen bracht TASK dit team handdoeken.
Dinsdag 19 November 2013

Team Net4kids twijfelt 'Wat levert meer stappen op?'Vrijdag 15 November 2013

Het effect van de regen op het onderwijs in de bergen van Mae Hong Son:


Woensdag 13 November 2013

Op de vraag 'Maarten! Hoe kom jij nu aan een stapgemiddelde van, toen nog, 43.000 stappen?' antwoordde Maarten: 

 

Goed om te horen dat mijn stapgemiddelde tot vragen leidt! Voor ieders beeldvorming, naast mijn reguliere loopgedrag ben ik sinds 4 weken vrijwel enkel dag, avond en nachtelijke uurtjes aan het klussen. Mijn nieuwe woning (originele staat ’60) wordt volledig gerenoveerd, waarbij ik veel werkzaamheden zelf oppak. Helaas kan ik maar 8 uur (480 minuten) per dag opvoeren, maar de afgelopen dagen ben ik regelmatig 10 tot 13 uur achtereenvolgend aan het klussen tot in de nachtelijke uurtjes, dus mijn stapgemiddelde is nog vrij laag ingeschoten!!! Voor iedereen die fysiek wilt ‘’sporten’’ (de spierpijn is in elke spier van mijn lichaam te voelen), raadt ik aan om een complete verbouwing binnen 5 weken te realiseren… En dat doe ik graag voor het GOEDE DOEL ;-). 

Hartelijke groet, Maarten Schuring - Team Ter Berg Leasing.'


Maandag 11 November 2013

Frank de Vos is aan het hardlopen. Hij doet dit voor zichzelf en de actie Net4kids.Donderdag 7 November 2013

Ook Otto rent voor het goede doel!Zondag 3 November 2013

Sophie de Vos gaat als een speer voor team Kids4kids!
Zondag 3 November 2013

In de vroege ochtend aan de slag voor team Bovenste Beste!Vrijdag 1 November 2013

Odette van Zijdveld van Net4kids geeft het startschot voor de start van de virtuele competitie!


 


Woensdag 30 oktober 2013

Beste deelnemers aan de virtuele competitie,

Ben jij een Facebook'er of Twitteraar? Volg TASK dan op www.facebook.com/bouwenopmensen of @TASK_nl en twitter mee met #taskn4k !

Het is bijna zover! Komende vrijdag is de start van de actie ‘TASK helpt samen met jou Net4kids een stapje verder’. Allereerst willen wij jullie bedanken voor de mooie en enthousiaste reacties. En natuurlijk voor jullie deelname! Alle voorbereidingen zijn getroffen, de route is gemarkeerd, de sponsorpot van TASK is gevuld en dus er staat niets in de weg om er zes fantastische weken van te maken! Er hebben zich 20 enthousiaste teams van diverse organisaties ingeschreven met in totaal 160 deelnemers. Jullie gaan de uitdaging aan om virtueel te lopen naar het afgelegen berggebied Mae Hong Son in het noorden van Thailand.

Vanaf vrijdag a.s. kan je via www.task.nl/n4k op de hoogte blijven van de activiteiten van de andere teams. Ik wil jullie bij deze vragen om mij de komende zes weken te voorzien van foto’s, korte video’s (max. 30 seconden), anekdotes en meer, om de andere teams te laten zien hoe jullie aan jullie stappen komen. Dit kan je mailen naar anneliesepijnaker@task.nl


Kom net als TASK in beweging voor Net4kids

Waarom organiseert TASK een virtuele competitie?

De jeugd heeft de toekomst. Dat geldt voor ons in het welvarende westen, maar zeker ook in ontwikkelingslanden in Azië en Afrika. Door te investeren in nieuwe generaties kan een land een stap verder komen op weg naar economische ontwikkeling en betere leefomstandigheden. TASK onderschrijft dit en draagt Net4kids, een non-profit organisatie die structurele hulp biedt in onderwijs, opvang en gezondheidszorg in deze landen, een warm hart toe.

TASK heeft tijdens de laatste Ambassadeursdag, een dag voor TASK’ers en die in het teken stond van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, bekend gemaakt, als partner van Net4kids, het project Samsara in het noorden van Thailand te ondersteunen. Een ander onderwerp dat TASK raakt en op de Ambassadeursdag aan de orde kwam is vitaliteitsmanagement. Als werkgever is het belangrijk je medewerkers te stimuleren om vitaal te zijn en te blijven. Een goede balans vinden wij bij TASK dan ook erg belangrijk.

TASK heeft het ondersteunen van Net4kids verbonden aan vitaliteitsmanagement door de actie;

‘TASK helpt samen met jou Net4kids een stapje verder’.

TASK wil met deze virtuele competitie aandacht vragen voor Net4kids en te investeren in een betere toekomst van de kinderen in Azië. Doet u niet mee met deze actie dan hopen wij toch dat u Net4kids net als TASK een warm hart toedraagt en dit project wilt sponsoren met een donatie via deze actie van TASK. U kunt uw bijdrage storten op 0471.383.732 ABN-AMRO TASK o.v.v. Samsara. Wij zullen op 12 december het totale bedrag aan Net4kids overhandigen.

Waarom nodigt TASK u uit?

Wij hebben u uitgenodigd omdat wij denken dat deze actie u aanspreekt. Dat u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Maar daarnaast dat u de wereld, net als TASK, een klein beetje beter wilt maken. Want de nieuwe generaties in landen als Azië en Afrika kunnen wel een duwtje in de rug gebruiken.

Hoe werkt de virtuele competitie?

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden er breed samengestelde teams geformeerd van 8 personen. Ook is er de mogelijkheid om u met een compleet team aan te melden. Wij kunnen maximaal 20 teams laten deelnemen dus wees er snel bij! In deze teams gaan we de uitdaging aan om virtueel te wandelen van TASK in Utrecht naar ons project in het noorden van Thailand. Deze competitie start op vrijdag 1 november en eindigt op donderdag 12 december. Loop in deze periode dagelijks 10.000 stappen per persoon. We lopen in teams en het team dat als eerste ons project in Thailand bereikt, wint een leuke prijs. Maar daarnaast zal TASK voor elk gelopen traject doneren aan Net4kids. Wij hebben 42 dagen de tijd om de eindbestemming te halen!

Met de stappenteller, die u bij deelname van ons ontvangt, meet u hoeveel stappen u op een dag zet. Van ’s ochtends tot ’s avonds, zowel op het werk als privé. Uw stappen, en die van uw teamgenoten, worden automatisch omgerekend naar het aantal afgelegde kilometers. Ook krijgt u omrekentabellen waarmee u activiteiten kunt omrekenen naar een bepaald aantal stappen. Want: elke fysieke activiteit telt.

Inschrijving is inmiddels gesloten.

Stel een vraag
Video
Video
Afbeeldingen
Volg ons op Twitter
Top