Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Rijkswaterstaat

Project- en procesbeheersing (PB & SCB)

Samen met partners Balance, Sweco en TwynstraGudde zit TASK in de SamenwerkingsRaamovereenkomst Project- en Procesbeheersing (SROK PPB) perceel 1 met Rijkwaterstaat. Onder de SROK PPB besteedt Rijkswaterstaat werkzaamheden op het gebied van Projectbeheersing (PB) en Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB) uit. De SROK PPB kan door alle dienstonderdelen van Rijkswaterstaat gebruikt worden. Rijkswaterstaat PPO en GPO nemen de hoofdmoot van de uitbestedingen voor hun rekening.

Bron foto: https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat / Joop van Houdt

De raamovereenkomst

De SROK PPB is een doorontwikkeling van de Raamovereenkomsten SCB en PB. In plaats van uitvragen op basis van producten, vraagt Rijkswaterstaat nu uit op basis van doelstellingen. De output (producten) zijn nu een middel om de doelstellingen te bereiken. De doelstellingen staan dus altijd centraal. Onze dienstverlening is verschoven van het ‘leveren van producten’, naar het ‘leveren van een bijdrage aan de doelstellingen’. Samenwerken en partnerschap staan hierin centraal. Dit sluit mooi aan op onze slogan ‘Producten werken niet samen, maar mensen wel’.

    In de SROK PPB wordt de dienstverlening uitgevraagd in een minicompetitie onder de raamcontractanten. Bij gunning wordt een nadere overeenkomst (NOK) afgesloten voor de betreffende dienstverlening.


    Stel een vraag
    Social TASK
    Bij TASK staan mensen en de projecten centraal. Deze kennis delen wij graag! Deze pagina is daar een voorbeeld van, maar we zijn ook actief op LinkedIn. Hier vertelt TASK over de projecten waaraan we werken en onze TASK'ers waarom ze met plezier aan deze projecten meewerken. 
    Top