SOCIAL TASK

Rijkswaterstaat

Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB)

TASK heeft samen met consortiumpartners Sweco en AT Osborne een raamovereenkomst met Rijkswaterstaat voor de uitvoering van Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB). De raamovereenkomst is in totaal in vier percelen opgedeeld. Het consortium Sweco – TASK – AT Osborne is verheugd op alle percelen geselecteerd te zijn. De samenwerking met Rijkswaterstaat wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van twee jaar, met tweemaal een optie tot verlenging van een jaar.

Bron foto: https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat / Joop van Houdt

De raamovereenkomst

De raamovereenkomst SCB heeft een landelijke dekking en is voor de diensten Grote Projecten en Onderhoud (GPO) en Programma’s, Projecten en Onderhoud (PPO) die verantwoordelijk zijn voor de realisatie van aanleg- en onderhoudsprojecten.

“Van inhuur naar uitbesteding”, de nieuwe manier van werken binnen Rijkswaterstaat krijgt steeds verder vorm. Zo ook in dit raamcontract. In plaats van capaciteitsvraagstukken, zal Rijkswaterstaat het consortium product-uitvragen voorleggen. De raam(Overeenkomst) SCB draagt bij aan de verdere professionalisering van de inkoop en contractbeheer van SCB Producten welke zijn opgedeeld naar vier percelen:

  • Perceel 1: Multidisciplinaire producten
  • Perceel 2: Toetscoördinatie
  • Perceel 3: Toetsen
  • Perceel 4: Waarnemingen

Nadere overeenkomsten

In de raamovereenkomst zullen verschillende producten iedere keer opnieuw uitgevraagd worden. In het geval van een gunning wordt er een nadere overeenkomst (NOK) afgesloten voor het betreffende product. Tot op heden heeft het consortium Sweco – TASK – AT Osborne de volgende NOK’s afgesloten met Rijkswaterstaat:

  • Contractbeheersplan A15 MAVA en Toetsplan A15
  • Toetscoördinatie Zee en Delta

Laatst bijgewerkt: 07-2018

Stel een vraag
Social TASK
Bij TASK staan mensen en de projecten centraal. Deze kennis delen wij graag! Deze pagina is daar een voorbeeld van, maar we zijn ook actief op LinkedIn. Hier vertelt TASK over de projecten waaraan we werken en onze TASK'ers waarom ze met plezier aan deze projecten meewerken. 
Top