SOCIAL TASK

Provincie Overijssel

Civieltechnische adviseurs

Het consortium TASK - AT Osborne - Grondwerk Projectmanagers is, in het kader van de inhuur van civieltechnische adviseurs, een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met de Provincie Overijssel. Het betreft een raamovereenkomst voor minimaal 2 jaar.

foto: https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat , Ruimte voor de Rivier

In 2016 heeft de Provincie Overijssel een aanbesteding uitgevoerd voor de inhuur van civieltechnische adviseurs. Zij selecteerde vijf partijen die de Economisch Meest Voordelige Inschrijving indienden (EMVI). De inschrijving van het consortium TASK - AT Osborne - Grondwerk Projectmanagers ontving een prachtige beoordeling en kregen daarmee de raamovereenkomst gegund. 

Projectinformatie

Provincie Overijssel zal het raamcontract gebruiken voor het inhuren van civieltechnische adviseurs. Voorbeelden van functiegroepen zijn: projectleiders en projectmanagers; specifieke functies zijn contractmanagers, technisch managers, risicomanagers en managers projectbeheersing; auditors en lead auditors.
De raamovereenkomst heeft een looptijd van twee jaar met tweemaal een optie tot verlenging voor een jaar.

TASK - AT Osborne - Grondwerk Projectmanagers

De leden van het kernteam van TASK, AT Osborne en Grondwerk Projectmanagers zij het eens dat de kracht van de samenwerking zit in ‘het verschillende DNA’ van de partijen. Er is overlap in werkgebieden, maar in de zwaarte van de rollen ligt het zwaartepunt per partij elders, zodat tezamen het hele scala van rollen dat de Provincie uitvraagt, wordt afgedekt.

De drie partijen zijn elkaar niet vreemd in de samenwerking. Als consortium hebben zij ook een samenwerkingsovereenkomst getekend met de Provincie Noord Holland.

Zie ook: Raamcontract Provincie Noord-Holland


Stel een vraag
Social TASK
Bij TASK staan mensen en de projecten centraal. Deze kennis delen wij graag! Deze pagina is daar een voorbeeld van, maar we zijn ook actief op LinkedIn. Hier vertelt TASK over de projecten waaraan we werken en onze TASK'ers waarom ze met plezier aan deze projecten meewerken. 
Top