SOCIAL TASK

Provincie Noord-Holland

IPM-rollen

Het consortium TASK - AT Osborne - Grondwerk Projectmanagers is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met de Provincie Noord-Holland. Het betreft een raamcontract voor minimaal 4 jaar.

De samenwerking tussen TASK en de Provincie Noord-Holland gaat ver terug. Sinds 2005 levert TASK als preferred supplier het technisch management de Provincie Noord-Holland, en in het bijzonder aan het reeds afgeronde project de N201+. Deze samenwerking krijgt nu een nieuw hoofdstuk: samen met AT Osborne en Grondwerk Projectmanagers krijgt TASK de kans om als preferred supplier IPM-rollen bij de Provincie Noord-Holland in te vullen.

Projectinformatie

Het consortium TASK - AT Osborne - Grondwerk Projectmanagers kan middels een randomizer geselecteerd worden om een aanbieding te doen op uitvragen van de Provincie Noord-Holland. De kern hierbij zijn de IPM-rollen zoals Rijkswaterstaat die heeft geprofileerd en de bijbehorende adviseurs en specialisten functies. 

Status project

De samenwerking tussen het consortium en de Provincie is in de zomer van 2015 gerealiseerd en verloopt goed. Tot nu toe zijn er 80% passende aanbiedingen gedaan, waarvan er een aantal gewonnen zijn. Alle partijen zien de toekomst positief tegemoet.

Zie ook: TASK Today - Samenwerking Provincie Noord-Holland


Stel een vraag
Social TASK
Bij TASK staan mensen en de projecten centraal. Deze kennis delen wij graag! Deze pagina is daar een voorbeeld van, maar we zijn ook actief op LinkedIn. Hier vertelt TASK over de projecten waaraan we werken en onze TASK'ers waarom ze met plezier aan deze projecten meewerken. 
Top