Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Provincie Noord-Holland

IPM-rollen

Het consortium TASK - AT Osborne - Grondwerk Projectmanagers is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met de Provincie Noord-Holland. Het betreft een raamcontract voor minimaal 4 jaar.
De samenwerking tussen TASK en de Provincie Noord-Holland gaat ver terug. Sinds 2005 levert TASK als preferred supplier diverse rollen binnen het Integraal projectmanagement aan de Provincie Noord-Holland. Deze samenwerking zetten we enthousiast door met de Raamovereenkomst Ingenieurs- en Adviesdiensten: samen met AT Osborne, Balance en Grondwerk Projectmanagers mag TASK bij de directies Beleid en Beheer & Uitvoering hun diensten aanbieden.

Projectinformatie

Het consortium TASK – Balance - AT Osborne - Grondwerk Projectmanagers wordt de komende 5 jaar wederom gevraagd om een aanbieding te doen op uitvragen van de Provincie Noord-Holland. De kern hierin zijn de IPM-rollen zoals Rijkswaterstaat die heeft geprofileerd, en de bijbehorende adviseurs en specialisten functies.
We zien de samenwerking met Noord-Holland als een partnership waarbij onze medewerkers ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de organisatie. De DISC-thema’s - Digitaal en informatie, Innovatie, Duurzaamheid & circulariteit , Samenwerking (& Social return) – hebben daarin een centrale rol.

Status project

De samenwerking tussen het consortium en de Provincie is in de zomer van 2021 gestart en verloopt goed. Tot nu toe zijn er 80% passende aanbiedingen gedaan, waarvan er meer dan de helft gewonnen zijn. Alle partijen zien de toekomst positief tegemoet en zijn zeer content op het voortzetten van de samenwerking.

Zie ook: TASK Today - Samenwerking Provincie Noord-Holland


Stel een vraag
Social TASK
Bij TASK staan mensen en de projecten centraal. Deze kennis delen wij graag! Deze pagina is daar een voorbeeld van, maar we zijn ook actief op LinkedIn. Hier vertelt TASK over de projecten waaraan we werken en onze TASK'ers waarom ze met plezier aan deze projecten meewerken. 
Top