Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Vervoerregio Amsterdam

Projectmanagementrollen

TASK en Vervoerregio Amsterdam zijn een samenwerking aangegaan voor de inhuur van projectmanagementrollen. Het betreft een raamovereenkomst voor minimaal 4 jaar, met een optie tot verlenging van een jaar.

In de zomer van 2019 heeft Vervoerregio Amsterdam (VRA) de aanbesteding 'Inzet externen gerelateerd aan projecten op basis van resultaat - Perceel 3: Projectmanagementrollen' gegund aan TASK. De komende vier jaar kunnen wij verschillende uitvragen verwachten voor de rollen projectmanagement, omgevingsmanagement, projectbeheersing en contractmanagement. Specifieke functies die door VRA in de raamovereenkomst uitgevraagd gaan worden zijn projectleider, contractmanager, omgevingsmanager en risicomanager. De rollen zullen zich focussen op projecten waar VRA de opdrachtgever van is. Denk aan projecten als De Entree, Ombouw Amstelveenlijn en de busbaan rondom Schiphol en de Amsteltram. 

Vervoerregio Amsterdam

De Vervoerregio Amsterdam (VRA) zet zich in voor een optimale bereikbaarheid van de Amsterdamse regio. Als regisseur van het regionale verkeer en vervoer draagt de VRA bij aan een goede verbinding tussen bestemmingen, zodat mensen zich per openbaar vervoer, fiets of auto snel, veilig en comfortabel kunnen verplaatsen. Daarvoor bundelt de VRA met vijftien gemeenten kennis en bestuurlijke kracht. De VRA is een samenwerkingsverband van vijftien gemeenten. Het biedt niet alleen een platform voor gemeenten om elkaar te bereiken, maar ook de middelen en expertise om de bovenlokale ambities met elkaar te verbinden. De volgende gemeenten nemen deel aan dit samenwerkingsverband: Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Diemen, Edam-Volendam, Haarlemmermeer, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Uithoorn, Waterland, Wormerland en Zaanstad.


Meer informatie?


Manager   Nick Kolfsschoten

Telefoon  030-2819300

Stel een vraag
Social TASK
Bij TASK staan mensen en de projecten centraal. Deze kennis delen wij graag! Deze pagina is daar een voorbeeld van, maar we zijn ook actief op LinkedIn. Hier vertelt TASK over de projecten waaraan we werken en onze TASK'ers waarom ze met plezier aan deze projecten meewerken. 
Top