SOCIAL TASK

ProRail

Projectmanagementrollen

Het consortium Movares-TASK heeft een raamovereenkomst gesloten met ProRail voor de landelijke inhuur van interim professionals. De overeenkomst geldt voor een duur van twee jaar en kan oplopen tot in totaal acht jaar.

Eind 2018 heeft ProRail de aanbesteding 'Landelijk - Inhuur van Interim Professionals' gegund aan het consortium Movares - TASK. De aanbesteding omvatte twee percelen binnen het domein Techniek. Het consortium heeft beide percelen binnen gehaald. Dat betekent uitvragen voor o.a. projectmanagementrollen bij ProRail niet aan de totale markt worden aangeboden, maar alleen binnen de raamovereenkomst.

Wij zijn verheugd om één van de leveranciers te zijn van ProRail die de komende jaren mag reageren op projectmanagement uitvragen (waaronder contractmanagement, projectbeheersing, omgevingsmanagement en projectmanagement)!

Over ProRail

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. Medewerkers zorgen ervoor dat elke dag, 24/7, 1.200.000 reizigers en 100.000 ton goederen op hun plaats van bestemming komen, met 6550 treinen over ruim 7000 kilometer spoor. Het spoorwegennet is met recht het kloppend hart van mobiel Nederland. ProRail werkt aan de bereikbaarheid van Nederland door te zorgen voor een optimaal spoornetwerk. ProRail verdeelt de capaciteit op het spoor, regelt al het treinverkeer, bouwt en beheert stations en legt nieuw spoor aan. Tevens onderhoudt ProRail bestaande infrastructuur zoals spoor, wissels, seinen en overwegen.


Meer informatie?


Manager   Dennis de Kok

Telefoon  030-2819300

Stel een vraag
Social TASK
Bij TASK staan mensen en de projecten centraal. Deze kennis delen wij graag! Deze pagina is daar een voorbeeld van, maar we zijn ook actief op LinkedIn. Hier vertelt TASK over de projecten waaraan we werken en onze TASK'ers waarom ze met plezier aan deze projecten meewerken. 
Top