SOCIAL TASK

GVB

Projectmanagers

Het consortium Movares-TASK is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met GVB voor de inhuur van projectmedewerkers. Het betreft een raamcontract voor minimaal 4 jaar, met viermaal een optie tot verlenging van een jaar.

foto: GVB / Jolanda Fisser, Metro en bussen op Sloterdijk

In 2018 heeft GVB de aanbesteding 'Inhuur projectmedewerkers: projectmanagers en project management officers (PMO)' gegund aan het consortium Movares - TASK. 

Projectinformatie

GVB kent een aanzienlijke vraag naar projectmanagement. Deze vraag is grotendeels voorspelbaar voor de komende jaren en kent deels een stabiel karakter qua omvang. Voor het voorspelbare gedeelte van het werk zet GVB in principe eigen projectmedewerkers in. Voor pieken in het werkpakket, soms veroorzaakt door lastig voorzienbare factoren, doet GVB beroep op de contractanten van deze raamovereenkomst. Het voornemen bestaat om twee soorten projectmedewerkers in te huren: projectmanager en project management officer (PMO). 

Het consortium Movares - TASK ziet uit naar een prettige samenwerking met het GVB!Meer informatie?


Manager   Dennis de Kok

Telefoon  030-2819300

Stel een vraag
Social TASK
Bij TASK staan mensen en de projecten centraal. Deze kennis delen wij graag! Deze pagina is daar een voorbeeld van, maar we zijn ook actief op LinkedIn. Hier vertelt TASK over de projecten waaraan we werken en onze TASK'ers waarom ze met plezier aan deze projecten meewerken. 
Top