Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Kustplaats IJmuiden aan Zee

In IJmuiden, om precies te zijn IJmuiden aan Zee, gaat de komende jaren een compleet nieuw, duurzaam en klimaatpositief kustdorp verreizen.

Een internationale showcase hoe je omgaat met stedelijke ontwikkeling en de vormgeving van onze leefomgeving in tijden van klimaatverandering. Dat is de ambitie van Kustplaats IJmuiden aan Zee BV, een samenwerkingsverband van KondorWessels Vastgoed en twee grondeigenaren die samen met de gemeente Velsen het gebied rondom de jachthaven van IJmuiden op een duurzame en klimaat adaptieve manier willen herontwikkelen.

Vanwege de unieke locatie, het is een buitendijks gebied, ingeklemd tussen natuur, zee en de industrie van IJmuiden is dit niet bepaald een makkelijke opgave. Investeren in goed omgevingsmanagement aan de voorkant is daarom essentieel om alle belangen zo goed mogelijk bij elkaar te brengen en deze gebiedsontwikkeling te doen slagen. Jacco Kwakman, die als projectconsultant vanuit TASK als strategisch omgevingsmanager bij deze gebiedsontwikkeling betrokken is, zorgt ervoor dat alle belangen van de betrokken stakeholders vooraf worden gehoord en in het project betrokken worden.

Stel een vraag
Social TASK
Bij TASK staan mensen en de projecten centraal. Deze kennis delen wij graag! Deze pagina is daar een voorbeeld van, maar we zijn ook actief op LinkedIn. Hier vertelt TASK over de projecten waaraan we werken en onze TASK'ers waarom ze met plezier aan deze projecten meewerken. 
Top