SOCIAL TASK

Uithoornlijn

Als de ombouw van de Amstelveenlijn klaar is in 2020, wordt deze doorgetrokken naar het centrum van Uithoorn: de Uithoornlijn. Het wordt de eerste regionale tramlijn in deze regio en daarmee een belangrijke schakel in het openbaar vervoer.

In 2015 is gestart met het onderzoek naar de mogelijke doortrekking van de vernieuwde Amstelveenlijn naar Uithoorn. Onderzoek dat moest leiden tot een besluit of de Uithoornlijn haalbaar, maakbaar, betaalbaar en wenselijk is. De gemeenteraden van Uithoorn en Amstelveen, de regioraad van de Vervoerregio Amsterdam en Provinciale Staten van de Provincie Noord-Holland hebben inmiddels ingestemd met het uitvoeringsbesluit: het doortrekken van de vernieuwde Amstelveenlijn naar het dorpscentrum van Uithoorn. TASK is betrokken bij het omgevingsmanagement van het project.

Stel een vraag
Social TASK
Bij TASK staan mensen en de projecten centraal. Deze kennis delen wij graag! Deze pagina is daar een voorbeeld van, maar we zijn ook actief op LinkedIn. Hier vertelt TASK over de projecten waaraan we werken en onze TASK'ers waarom ze met plezier aan deze projecten meewerken. 
Top