Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Uithoornlijn

De ombouw van de Amstelveenlijn wordt doorgetrokken naar het centrum van Uithoorn: de Uithoornlijn. De Uithoornlijn is de eerste regionale tramlijn in de deze regio en is daarmee een belangrijke schakel in het openbaar vervoer.

Het aantal gebruikers van het openbaar vervoer in de regio Amsterdam, waar Amstelveen en Uithoorn toe behoren, is de afgelopen jaren toegenomen. De verwachting is dat het aantal reizigers ook komende jaren blijft stijgen. Om een goede bereikbaarheid van de regio nu en in de toekomst te garanderen wordt het openbaar vervoersnetwerk in de regio verder ontwikkeld.

Één van die ontwikkelingen is het verlengen van de vernieuwde Amstelveenlijn naar het dorpscentrum van Uithoorn: de Uithoornlijn. Een nieuwe, hoogwaardige tramlijn die betrouwbaarder en sneller is dan de huidige buslijn.

Het tracé van de Uithoornlijn, vanaf Amstelveen Westwijk tot Uithoorn Centrum.

De tramlijn is opgesplitst in vier deelgebieden, werkzaamheden voeren we tot en met medio 2024 gefaseerd binnen deze deelgebieden uit.

Haltes

  • Aan de Zoom
  • Uithoorn Station, bij het huidige busstation
  • Uithoorn Centrum, in het dorpscentrum

Opstelterrein

Het huidige Opstelterrein Legmeerpolder wordt door het project Uithoornlijn uitgebreid met extra opstelsporen en een Washal. TASK is betrokken bij het projectmanagement en technisch management van het project.

Stel een vraag
Social TASK
Bij TASK staan mensen en de projecten centraal. Deze kennis delen wij graag! Deze pagina is daar een voorbeeld van, maar we zijn ook actief op LinkedIn. Hier vertelt TASK over de projecten waaraan we werken en onze TASK'ers waarom ze met plezier aan deze projecten meewerken. 
Top