Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Wij doen mee - Net4Kids

Covid-19 is voor ons zwaar. Maar voor de kinderen in de projecten van Net4kids een absolute ramp. De tweede Corona golf in India en Nepal is nog vele malen heftiger dan in 2020. Kinderen kunnen opnieuw niet naar school, de toegang tot gezondheidszorg is door de overvolle ziekenhuizen beperkt. Zij verliezen hun ouders en vechten letterlijk voor hun bestaan. Sluit je dit jaar aan bij De Club van Duizend en doneer 140 euro. Zo ben jij een van de donateurs die de kinderen van Net4kids helpt om deze crisis te overleven.

Wij doen weer mee, jij ook? Klik hier om te doneren.


Bron:Publicatiedatum: 29 juni 2021
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top