Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

TASK naar niveau 5 op CO2 prestatieladder

CO2-Prestatieladder

Dit nieuwsbericht staat in het teken van onze CO2-footprint over heel het jaar 2020.

TASK is al een aantal jaar gecertificeerd op niveau 3 van de CO2-Prestatieladder. Dit houdt in dat wij actief aan de slag zijn met het reduceren van onze CO2-uitstoot. Binnen het systeem van de CO2-Prestatieladder komen de onderdelen: inzicht, reductie, communicatie en deelname aan initiatieven naar voren. Onze doelstelling is om in 2021 ten opzichte van 2016 5% minder CO2 uit te stoten.

In mei 2021 heeft TASK niveau 5 weten te behalen op de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder is een CO2-managementsysteem dat bestaat uit 5 niveaus. Tot en met niveau 3 gaat een organisatie aan de slag met de uitstoot van de eigen organisatie (en alle projecten). Vanaf niveau 4 en 5 wordt er ook werk gemaakt van de CO2-uitstoot in de keten en sector.

Klik hier voor het volledige nieuwsbericht.

Meer weten over onze CO2 ketenanalyse, reductieplan of managementplan? Klik hier.

Bron:Publicatiedatum: 3 mei 2021
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top