Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

TASK krijgt nieuwe directeur

Patrick Soons nieuwe directeur TASK

Per 1 januari 2021 wordt Patrick Soons directeur bij TASK. Hij neemt het stokje over van Geert Kotter die als oprichter na 24 jaar directie graag ruimte maakt voor de nieuwe generatie. Geert krijgt een vrije rol als directeur Business Development binnen de InterConsulting Group (de holding) en daarmee binnen zowel TASK als Balance, zoals hij dat graag wil. Patrick wordt naast Martin van de Kamp directeur van TASK, ook zij kiezen als duo voor een gedeeld leiderschap.

Dit is het gevolg van een proces waar we al een tijd mee bezig zijn: we maken ruimte voor doorstroming. Annemarie Rutgers neemt op dat moment de volledige rol als business manager Contractmanagement van Patrick over. Patrick zal zich als nieuwe directeur onder andere focussen op de ontwikkeling van productdienstverlening, de identiteit van TASK en de rol van TASK in de snel veranderende omgeving. Voor Geert was het als oprichter van TASK geen makkelijke keuze om na 24 jaar een stap opzij te zetten, maar zowel hijzelf als het bedrijf is hier volgens hem aan toe. “Ik heb er alle vertrouwen in dat Patrick het de komende jaren waarmaakt.”

We kijken er naar uit hiermee verder invulling te geven aan de positieve groei en ontwikkeling van TASK.


Bron:Publicatiedatum: 22 december 2020
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top