Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

TASK compenseert CO2-uitstoot door het planten van bomen

In samenwerking met Trees for All heeft TASK een nieuwe stap gezet in haar duurzaamheidsbeleid en duurzaamheidsambities. TASK heeft besloten niet alleen de uitstoot over 2020 (n.t.b.) te compenseren, maar ook die van 2019 (169,2 ton). Dit doen wij door middel van het planten van bomen bij een gaaf project in beheer van Trees for All. Met dit project worden lokale boeren in het regenwoud van Bolivia overtuigd om samen te werken en de ontbossing te stoppen. De boeren krijgen training en advies om het bos en hun landbouwgronden klimaatvriendelijk te beheren.

Voor dit project in Bolivia worden per één ton CO2 ongeveer 5 bomen geplant. Echter spelen zaken als de ondergrond ook een rol bij CO2-compensatie, waardoor het precieze aantal geplante bomen lastig te bepalen is. Het zal gaan om zo'n 800 tot 850 bomen.

Wil jij meer weten over de projecten van Trees for All waar jij je steentje aan kunt bijdragen, bezoek dan hun website www.treesforall.nl

Bron:Publicatiedatum: 23 februari 2021
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top