Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Sadako Huitema benoemd als CEO van InterConsulting Group

Sadako Huitema heeft per 1 mei 2021 Bertrand van Ee als CEO van InterConsulting Group (ICG) opgevolgd, een dienstverlener voor opdrachtgevers en bedrijven die in het publieke domein actief zijn. ICG opereert onder de labels Balance en TASK, die zich beide richten op het realiseren van projecten en programma’s op het gebied van Energietransitie, Gebiedsontwikkeling, Mobiliteit & Infrastructuur en Water.

Sadako Huitema: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met de collega’s van Balance en TASK de ambitieuze plannen waar te maken. Beide zijn echte kennisorganisaties waarbij veel projectconsultants een vooraanstaande rol in het vakgebied hebben. De beide labels hebben een zeer talentvol Management Team waar ICG de komende jaren op verder kan bouwen. De klanten en projecten zijn aansprekend, en liggen in het verlengde van de ICG-missie om Nederland toekomstbestendiger te maken. In alle geledingen van de organisatie zijn de mensen sociaal betrokken en intrinsiek gedreven om een bijdrage te leveren aan onze missie. Samen kunnen wij de leidende positie van Balance en TASK in de markt verder uitbouwen.”

Bertrand van Ee heeft sinds maart 2020 als gedelegeerd lid van de RvC de rol van CEO vervuld. Een periode waarin hij vanuit de inhoud een duidelijke organisatiestructuur heeft neergezet en daarmee een uitstekende uitgangspositie heeft gecreëerd om als ICG verder te groeien. Met de benoeming van Sadako Huitema zal Bertrand van Ee weer toetreden tot de RvC van ICG. Sadako Huitema zal samen met de directie en het managementteam ICG de komende jaren verder uitbouwen.

Bertrand van Ee: “Sadako Huitema kan bogen op een indrukwekkende loopbaan en brengt veel relevante ervaring mee die hij in leidinggevende rollen binnen kennisorganisaties heeft opgedaan. In deze rollen heeft hij telkens bewezen in staat te zijn om een transparante lange termijnvisie neer te zetten en die te vertalen naar kortetermijndoelstellingen en successen. Met de voor hem kenmerkende passie en energie is hij bij uitstek in staat om kennisorganisaties te laten floreren door mens en kennis centraal te stellen en deze te ondersteunen vanuit een flexibel opererende organisatie, die in staat is om met de markt mee te bewegen.” 

Meer informatie over ICG? Bezoek dan de website: www.interconsultinggroup.nl

Nederland toekomstbestendiger maken doen we samen met jou.
Vergeet niet onze LinkedInpagina te volgen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.


Bron:Publicatiedatum: 4 mei 2021
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top