SOCIAL TASK

PODTASK #1.3 / De rol van de ambtelijk opdrachtgever in de praktijk

Hoe ziet de rol van de ambtelijk opdrachtgever er uit in de praktijk? Hoe beweegt de ambtelijk opdrachtgever zich in de projectenwereld? Luister nu naar de derde PODTASK over professioneel opdrachtgeverschap! Of luister de eerste en tweede aflevering van de podcast terug:
#1.1 - Professioneel opdrachtgeverschap, wat is dat?.
#1.2 - Leiderschap in de keten van opdrachtgevers.

In een drieluik gaan tafelheren Jaap Dekker en Felix Paleari op zoek naar essentiële ingrediënten voor professioneel opdrachtgeverschap bij grote projecten in de markten Infra, Ruimte, Water en Energie. Daarvoor gaan zij in gespek met Marise Ent (Ambtelijk opdrachtgever bij gemeente Amsterdam, Verkeer en Openbare Ruimte) en Jean-Philippe de Lannoy (Ambtelijk opdrachtgever Ombouw Amstelveenlijn bij Vervoerregio Amsterdam).


  


PODTASK volgen?

Dit was alweer de laatste aflevering van een drieluik over professioneel opdrachtgeverschap. Maar waarschijnlijk gaan we binnenkort nog meer afleveringen opnemen over andere interessante onderwerpen in de markt. Wil je niks missen? Hou de website in de gaten of volg ons op Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts. Ook kun je je inschrijven om de podcasts in je mailbox te onvangen. Inschrijven is makkelijk en uitschrijven kan altijd.


Bron:Publicatiedatum: 25 juni 2020
Meer info? Kom in contact
Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

T   030-2819300
E   info@task.nl

Top