Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Opbrengst kerstcampagne Net4Kids

Met Net4kids financiert TASK het project ‘Bridge Schools’ in India. Samen met lokale partner SAVE en een netwerk van vrouwengroepen in de omliggende dorpen worden kinderen geholpen om te ontsnappen aan de textielondernemers die uitsluitend gefocust zijn op geld en productie. Rond de kerstdagen startte Net4Kids een inzamelingsactie om zoveel mogelijk Indiase kinderen in 2021 weer onderwijs te geven. En er is wel €22.420 gedoneerd! Dankzij dit fantastische bedrag kan een kind op de Bridge Schools in India weer écht kind zijn en wordt ze geleerd in zichzelf te geloven, zichzelf te ontwikkelen en ver van de fabrieken vandaan te blijven. 

Bron:Publicatiedatum: 27 januari 2021
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top