Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Na 18 jaar verhuist TASK naar een nieuw modern kantoor ingericht op de professional van nu

Vanwege de groei zijn we op onze huidige locatie uit ons jasje gegroeid, dus gaan wij verhuizen! Ver hoeven we gelukkig niet te sjouwen met verhuisdozen. Onze nieuwe warme thuisbasis staat in Utrecht op 1,5 kilometer van ons huidige pand. Vanaf 3 januari 2022 doen wij intrede in de Secoya Campus op de Papendorpseweg 97.

Ontmoetings- en samenwerkplek

Onze nieuwe thuisbasis biedt meer ruimte en is moderner en efficiënter ingericht. Met veel glas, groen en ontmoetingsplekken is het nieuwe pand vanaf het nieuwe jaar geschikt voor een veelvoud aan activiteiten zoals projectmatig werk, concentratiewerk, informeel overleg, onlineoverleg, vergaderingen en uiteraard het gezellig samen lunchen en de week afsluiten met een borrel. “Maar het moet vooral een ontmoetings- en samenwerkplek zijn waar iedereen zich thuis voelt en waar goede voorzieningen zijn”, aldus Thijs van der Steeg, projectleider huisvesting.

Vaste werkplekken behoren tot het verleden

Patrick Soons, directeur TASK, geeft aan dat de zoektocht naar een nieuwe locatie al voor de coronacrisis was gestart. “Dit hadden we tijdelijk stilgelegd omdat iedereen ging thuiswerken en we niet precies konden inschatten hoe deze crisis onze manier van werken zou veranderen. Inmiddels hebben we geleerd dat wij al in hoge mate een hybride werkstijl hadden en er niet significant iets gaat wijzigen.” Samen met Balance opereren we al enige tijd als twee zelfstandige bedrijven naast elkaar onder de holding ICG. Op een aantal specifieke strategische thema’s werken we met elkaar samen om Nederland toekomstbestendiger te maken. Omdat ook Balance opzoek was naar een nieuwe plek was het een logische stap dat ook zij hun intrek nemen in Secoya. Thijs gaat verder: “op onze nieuwe werkplek willen we toe naar een verdere invulling van flexibel werken zoals we dat nu al kennen. Vaste werkplekken behoren tot het verleden en de inrichting van het kantoor creëert passende werkplekken voor daarbij behorende werkzaamheden.”

Duurzaamheid

Sander van der Laan, kwaliteitsadviseur TASK, houdt zich tijdens het verhuistraject bezig met duurzaamheid. Zo is er gekeken naar welke spullen vanuit het oude kantoor mee kunnen naar het nieuwe pand. “Spullen die niet meegaan worden met een veiling aangeboden aan alle medewerkers. De opbrengst van deze veiling doneren wij aan onze partner Net4Kids. Spullen die dan nog overblijven worden bijvoorbeeld verkocht via marktplaats of aangeboden bij kringloopwinkels. Dit om zo min mogelijk afval te veroorzaken.” Ook na de verhuizing wordt er veel gelet op duurzaamheid. “Er is een duurzaamheidsconvenant opgenomen in het huurcontract met de verhuurder. In dit duurzaamheidsconvenant is afgesproken dat we gezamenlijk ons best gaan doen om de uitstoot van het pand zo veel mogelijk te reduceren." Nu al beschikken alle gebouwen op Secoya over energie-label A en meerdere oplaadpalen voor elektrische auto’s. Ook biedt Secoya allerlei gezonde faciliteiten zoals leenfietsen en sportactiviteiten zoals de wekelijkse bootcamp.

Ons clubhuis

Wat we vanuit het oude kantoor meenemen naar de Secoya Campus zijn volgens Patrick vooral de TASK-rituelen. “Het kantoor is voor ons meer dan een werkplek, het is ons clubhuis. Daarom zorgen we er bijvoorbeeld voor dat we een pantry creëren waar we onze gezamenlijke TASK lunch kunnen blijven houden.” Thijs vult aan: “in de lunchruimte kunnen we straks aan het einde van de werkdag een borrel drinken en een plaatje draaien. De hoofdingrediënten van ons clubhuis zijn dus aanwezig!”

Vanaf 3 januari 2022 zijn we te vinden op:

Papendorpseweg 97
Gebouw B – Etage 4
3528 BJ UtrechtWil jij ook bouwen op mensen en meewerken aan projecten op het gebied van Mobiliteit, Water, Ruimte of Energie? Bekijk dan onze vacatures. Hopelijk kunnen we je vanaf 2022 verwelkomen in ons nieuwe pand!

Bron:Publicatiedatum: 21 december 2021
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top