SOCIAL TASK

Martin van de Kamp legt directeurschap TASK neer

Per 1 juni legt Martin van de Kamp zijn directeurschap bij TASK neer. Daarnaast zullen oprichters Geert Kotter en Martin van de Kamp terugtreden als directeur bij respectievelijk de InterConsulting Group (ICG). Na jarenlang gebouwd te hebben aan de organisaties zoals die er nu staan achten zij nu de tijd rijp om ruimte te maken voor de nieuwe generatie. Na 1 juni blijven Martin en Geert als aandeelhouders betrokken bij ICG en zullen zij als adviseurs hun kennis en ervaring inzetten om een bijdrage te blijven leveren aan de continuïteit en het succes van beide organisaties.

Deze verandering vindt plaats naar aanleiding van twee belangrijke doelstellingen die zij een aantal jaren geleden voor ogen hadden. Allereerst het zorgdragen voor de continuïteit van TASK. Het nieuwe management is er klaar voor om het stokje van Geert en Martin over te nemen en hun gedachtengoed en DNA ook de komende jaren ‘duurzaam’ door te ontwikkelen. Daarnaast hadden Martin en Geert de wens om meer ruimte te maken voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling en een volgende fase in hun leven. Dat kan alleen door los te laten.

Vanuit TASK, Balance en ICG feliciteren we Geert en Martin met het behalen van deze belangrijke mijlpaal. We willen hen bedanken voor hun enthousiasme, ondernemersgeest, kennis en inzet. We hopen dat zij een mooie invulling kunnen geven aan de nieuwe uitdagingen. Vanzelfsprekend zullen wij ervoor zorgen dat de zorgvuldig en gezamenlijk opgebouwde waarden van onze organisaties zullen blijven voortbestaan en blijven we die actieve, kwalitatieve rol in de markt vervullen zoals men dat van ons gewend is: samen bouwen aan duurzame en kwalitatief hoogwaardige projecten.

Bron:Publicatiedatum: 25 mei 2021
Meer info? Kom in contact
Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

T   030-2819300
E   info@task.nl

Top