Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Gunning SROK-PPB Rijkswaterstaat

De combinatie TASK/Balance heeft samen met partners Sweco en TwynstraGudde de Samenwerkingsraamovereenkomst Project- en Procesbeheersing (SROK-PPB) van Rijkswaterstaat gegund gekregen!

Onder deze SROK vraagt Rijkswaterstaat de komende jaren nadere overeenkomsten uit voor project- en contractbeheersing van haar projecten. Samen met onze partners gaan we Rijkswaterstaat helpen om Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar houden.

Rijkswaterstaat staat voor een grote (vervangings)opgave waardoor een transitie in de samenwerking met de markt noodzakelijk is. De “winkel” is gewoon open. Hierdoor is nauwe samenwerking in de keten essentieel en zullen we met elkaar innovatief moeten zijn. Wij zijn blij dat we in deze SROK mee kunnen doen in de transitie naar deze nieuwe generatie samenwerking. Rijkswaterstaat kan op ons rekenen!

Bron foto: https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat / Joop van Houdt

Bron:Publicatiedatum: 16 juni 2021
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top