Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Gunning productcontract ZN A-wegen

Goed nieuws! Vandaag starten wij met Contractadvies binnen het nieuwe productcontract van het cluster ZN A-Wegen voor Rijkswaterstaat (PPO)!

Al sinds 2018 biedt TASK als partner van RWS ondersteuning en advisering binnen dit cluster. Cluster Zuid-Nederland A-wegen bestaat uit 3 percelen (West-Midden-Zuid-Oost) waarbinnen ruim 700 kilometer aan autosnelwegen worden beheerd en onderhouden.

Wij wonnen de tender voor het nieuwe productcontract en blijven de komende 2 jaar (met een optionele verlenging van 3 keer één jaar) partner binnen ZN A-Wegen!

We kijken wederom uit naar de samenwerking!

Bron:Publicatiedatum: 1 december 2021
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top