Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Gemeente Den Haag gunt TASK en Balance de aanbesteding Ingenieursdiensten detachering tijdelijk personeel

De gemeente Den Haag heeft een raamovereenkomst in de markt gezet voor de inhuur van verschillende projectmanagement rollen ten behoeve van de realisatie van inrichtings-, beheer- en onderhoudsprojecten in de openbare ruimte. Met succes hebben TASK en Balance zich ingeschreven voor Perceel 4 IPM. De komende twee jaar (met tweemaal een verlenging met telkens een periode van 1 jaar) zal de gemeente Den Haag verschillende IPM-rollen uitvragen via de raamovereenkomst die gegund is aan TASK en Balance.

Aan de hand van het zogeheten FIT-model voorzien TASK en Balance de gemeente Den Haag van een geschikte dienstverlening. Het FIT-model is een selectiemethodiek waarin we projectklimaat, persoonlijke eigenschappen, normen & waarden en randvoorwaarden (zoals reistijd) meenemen in de selectie van medewerkers. Zo ontstaat een goede FIT tussen onze opdrachtgever gemeente Den Haag en onze werknemers!

Bron:Publicatiedatum: 16 februari 2021
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top