Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Duurzaamheid binnen (en buiten) de organisatie

Afgelopen vrijdag werden TASK'ers door De Duurzame Adviseurs bijgepraat over duurzaamheid binnen (en buiten) de organisatie. Welke ontwikkelingen in duurzaamheid zijn interessant en waar kunnen wij op inspelen? Wat ligt binnen onze invloedsfeer en hoe vergroten we deze invloed? Bij alle project- en procesmatige beslissingen die worden gemaakt moet aan de voorkant al worden gedacht: kan het op een (duurzame) manier waardoor het ook iets maatschappelijks oplevert?

Een interessant discussiepunt dat tijdens de kennissessie aan bod kwam was de snelheid die verwacht wordt bij vervanging en renovatie in de infrastructuur. Dit staat duurzaam denken nog wel eens in de weg. Hoe kunnen we voldoen aan de verwachting van de opdrachtgever en tegelijkertijd een duurzame oplossing uitvoeren?

Bron:Publicatiedatum: 28 september 2021
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top