Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

De betrokkenheid van bewoners maakt mijn werk heel leuk

Gallyon Ide werkt vanuit TASK bij de Gemeente Amsterdam aan verschillende projecten, veelal kleine functionele wijzigingen in de openbare ruimte. Dit zijn projecten die als complex (politiek gevoelig, communicatie richting de bewoners, e.d.) zijn aangemerkt en/of als multidisciplinair (over de assets heen).

Veel voldoening haalt ze uit haar werk wanneer ze in gesprek is met bewoners. Ze voert hierbij niet één rol uit, maar is vaak zowel de projectleider als omgevingsmanager, toezichthouder en voor een deel werkvoorbereider. Belangrijk hierbij is het goed in kunnen leven in de omgeving, zodat de bewoners zich gehoord voelen. “Een van de kleinere projecten die ik heb uitgevoerd het afgelopen jaar was het aanleggen van een geveltuin. In Amsterdam heeft uiteraard niet iedereen een tuin. Ik ben hiervoor op zoek gegaan naar hoe ik voor deze Amsterdammers meer groen in hun voorgevel terug kon laten komen, zodat ze zelf aan de slag kunnen met planten. Zo legden we een geveltuin van 65 vierkante meter aan naast een flatgebouw. De bewoners waren hier zo blij mee, dat ze me nog regelmatig een update sturen. ‘Kijk hoe mooi het is geworden!’. De bewoners hebben een beheercontract ondertekend waarin staat dat zij de komende jaren dat stukje groen in beheer nemen en gaan onderhouden. Op zulke momenten merk ik dat bewoners heel erg betrokken zijn, dat maakt mijn werk heel leuk.”

Als Gallyon terugkijkt naar het afgelopen jaar is ze trots op vrijwel alle projecten waarbij ze samen met het team aanpassingen in de openbare ruimte heeft verricht. “Ik kan dus terugkijken en zeggen: dat heb ik samen met mijn team gedaan!”

Wil jij ook meewerken aan projecten op het gebied van Mobiliteit, Water, Ruimte of Energie? Laat het ons weten, want wie weet zijn we een goede match!

Bron:Publicatiedatum: 20 januari 2022
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top