Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Dat ik op dát moment werd gevraagd om bij TASK te komen werken vond ik heel bijzonder

De laatste tijd maakt een aantal zelfstandigen de overstap naar een vast dienstverband bij TASK. In een reeks interviews gaan we in op hun bevindingen. Na contractmanager Roel Stubbe komt projectbeheerser Miranda Stöteler in het tweede deel van deze reeks aan het woord. Miranda dacht als zzp’er nog wel even bij het waterschap Rivierenland te blijven, tot Dennis de Kok haar een nieuwe uitdaging voorstelde in dienst van TASK. “Ik miste verbinding met collega’s, zag nieuwe kansen en wilde wel eens buiten mijn vakgebied kijken. Ik zit er nu heel goed op mijn plek!”

Miranda Stöteler, projectconsultant en moeder van drie pubers, kwam op 1 maart in dienst bij TASK na tien jaar zelfstandig werkzaam te zijn geweest als Manager Projectbeheersing. Een aantal jaar geleden kreeg Miranda als zzp’er een opdracht via TASK. Zo leerde ze Dennis de Kok kennen. In diezelfde periode verloor ze haar vader; een moeilijke tijd. “Dennis vroeg of ik bij TASK in dienst wilde komen, zodat ik meer vastigheid zou hebben gedurende deze periode. Dat Dennis op dát moment aan mij vroeg om bij TASK te komen werken, vond ik heel bijzonder. Dat hij vertrouwen in mij had deed me heel erg goed. Ik heb er toen over nagedacht en ben zelfs op het kantoor van TASK geweest, dat voelde echt als een warm bad. Toch ben ik niet ingegaan op zijn aanbod, want het was op dat moment allemaal een beetje te veel voor mij door het overlijden van mijn vader. Een paar jaar later kwam Dennis weer langs en stelde me opnieuw de vraag of ik bij TASK wilde komen werken. Mijn leven was stabieler waardoor ik andere keuzes kon maken. Ik zou onderdeel van een team zijn en ik kreeg meer veiligheid. Toen ik daarover nadacht viel alles op zijn plek.”

"Dat hij vertrouwen in mij had deed me erg goed'"

Verbinding met collega’s

“In mijn tijd als zzp’er heb ik leuke opdrachten gedaan. Het beviel me goed, maar toch miste ik collega’s om mij heen. Natuurlijk was ik onderdeel van een projectteam, maar ik bleef toch ook altijd die externe. In the end was ik altijd in mijn eentje. Een andere reden om voor TASK te kiezen is dat ik hier mooie stappen kan maken. Ik bleef als zzp’er een beetje hangen in wat ik gewend was, dat was veilig. Bij TASK kan ik makkelijker buiten mijn vakgebied kijken.”

“TASK staat volgens mij voor vernieuwen en uitzoeken waar je echt blij van wordt. Dat is wat mij erg aantrekt. Als het een ander bedrijf was had ik de stap niet gezet, omdat alles valt of staat met de personen waar je contact mee hebt. TASK is een projectmanagementbureau waar gezamenlijk met de consultant wordt gekeken naar mogelijk interessante projecten. De mens staat centraal. Zo wordt er regelmatig gevraagd waar ik nou echt blij van word en wat past binnen mijn ontwikkelbehoefte. Wat dat betreft is TASK voor mij bouwen op mensen!”

"Als het een ander bedrijf was had ik de stap niet gezet, omdat alles valt of staat met de personen waar je contact mee hebt"

Werk-privé balans

“Naast projectmanager ben ik ook moeder van 3 kinderen, plus 2 kinderen van mijn partner. Ik heb dus ook een leven naast werk dat ik moet managen. Het is een kunst om een balans te vinden tussen werk en privé. Dat is een stuk waar TASK zeker ook in meedenkt en dat vind ik heel fijn. TASK is echt een mensen bedrijf. De medewerker is het uitgangspunt en er wordt met je meegedacht. Dat ben ik nog niet eerder tegengekomen.”

Miranda begon in maart bij TASK en een week later startte ze al met een opdracht bij Waterschap Limburg in de rol van Manager Projectbeheersing. “Het is er heel druk, maar ook heel leuk. Ik krijg energie van de collega’s om me heen en ik mag veel zelf ontwikkelen en opbouwen. De uitdaging die ik zocht, heb ik gevonden bij Waterschap Limburg. Ik zit er erg op mijn plek.”

"TASK is echt een mensen bedrijf. De medewerker is het uitgangspunt"


Wil jij, net als Miranda, ook voor uiteenlopende opdrachtgevers werken aan mooie en uitdagende projectbeheersingsvraagstukken? Neem dan even contact op met Dennis de Kok.

Bron:Publicatiedatum: 24 augustus 2021
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top