Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Buiksloterham, een mooie eerste klus voor assistent-projectmanager Els

Op 5 januari 2021 stap ik, als ware toerist met mijn OV ros aan mijn zijde, op de pont richting Amsterdam Noord. Mondkapje gaat op en ik check nog even in bij het online koffiemomentje met mijn TASK-collega’s. Collega Henk is zowaar 10 jaar in dienst bij TASK. Reden voor een feestje dus. Maar niet alleen omdat Henk het al behoorlijk lang volhoudt bij ons, ook omdat ik mijn eerste externe klus bij de gemeente Amsterdam start!

Vijf minuten duurt de hele overtocht. Ik doe mijn mondkapje weer af om vervolgens de grauwe dag met goede moed te trotseren met villa Kakelbont als vrolijke bestemming. Deze is gelukkig niet te missen. Een bonte keet van gerecycled materiaal staat midden in het projectgebied Buiksloterham. Vanuit hier verkennen mijn nieuwe collega Marian Steenhagen (senior projectmanager) en ik met zijn tweeën de buurt, en dat is fantastisch. Niet alleen om weer even het huis uit te zijn en menselijk contact te hebben, maar met name omdat het zo gaaf is om te zien dat een industrieel bedrijventerrein wordt omgetoverd tot een circulaire stadswijk gericht op wonen en werken.

Het gebied aan de noordelijke IJ-oever is een van de meest veelbelovende gebieden in Amsterdam om te bouwen. En dat voel je. Met gepaste jaloezie lopen we langs de indrukwekkende zelfbouwkavels waar de creativiteit geen grenzen kent. We gaan de hoek om en ik maak kennis met het fenomeen CPO, met de Johan van Hasseltkade, de Distelweg, De Asterweg, kunstenaar André Volten en zijn atelier, ook het First Dates restaurant komen we tegen en natuurlijk de artistieke woonschepen van Schoonschip.

Met bevroren handen en ontplofte krullen fiets ik vol energie terug naar de pont. Een fantastische start van mijn jaar! Als assistent-projectmanager in het team openbare werken van de gemeente Amsterdam hoop ik dan ook een mooie waardevolle bijdrage te brengen aan dit uitdagende project. Ik heb er zin in.

Ben jij ook betrokken bij dit project en/of vind je het leuk om hier eens over te sparren, dan sta ik zeker open voor een (online) kopje koffie elstenhulscher@task.nl!

Door: Els ten Hulscher

Bron:Publicatiedatum: 8 januari 2021
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top