Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Thema-avond Vervanging & Renovatie

Foto: Waalbrug - https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat / Harry van Reeken

Woensdag 30 oktober organiseert TASK een thema-avond over Vervanging & Renovatie (V&R). Wil je daar ook bij zijn? Schrijf je snel in!

Minister van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat heeft 17 januari 2018 het startsein gegeven voor een grote onderhoudsoperatie die de bestaande infrastructuur in Nederland de komende decennia zal verjongen, vernieuwen en verduurzamen. Rijkswaterstaat moet in de komende jaren honderden bruggen, sluizen, viaducten en tunnels vervangen en renoveren. Een dergelijke grote opgave maakt dat het van zeer groot belang is om te weten wanneer onderhoud precies nodig is. De toepassing van sensoren, data en inspectiemiddelen, zoals drones, maken dit mogelijk. Deze technologieën worden steeds vaker toegepast, maar zijn nog geen vanzelfsprekendheid. Op de thema-avond van TASK bespreken we de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Vervanging & Renovatie opgave in Nederland. Ook verwachten met een van onze medewerkers een concreet project te kunnen presenteren.

Sprekers: Jan Slager (directeur V&R van Rijkswaterstaat). Wij zijn nog bezig met een 2e spreker.

Locatie: Restaurant Zuiver (Krommewetering 51, Utrecht)
Tijd: 17:30 uur - inloop met buffet, 18:30 uur interactieve presentaties en 20:30 uur netwerkborrel.


Bron:Publicatiedatum: 30 september 2019
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top