Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

TASK slaagt weer voor de her-audit van CO2-certificaat niveau 3

Geslaagd! TASK slaagt weer voor de her-audit van ons CO2-certificaat niveau 3. In deze audit is besproken wat TASK het afgelopen jaar heeft gedaan op het gebied van CO2-reductie. Daarnaast wordt geanalyseerd of TASK op koers ligt om haar doelstelling te halen die voor de eerste audit zijn vastgesteld. We kunnen met trots mededelen niveau 3 te hebben gehandhaafd.

Benieuwd welke maatregelen TASK het afgelopen jaar heeft genomen, of we op schema liggen en welke maatregelen we dit jaar gaan nemen? Neem dan een kijkje op de pagina CO2-Prestatieladder en Duurzaamheid TASK.Bron:Publicatiedatum: 25 juni 2019
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top