Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Machteld Hooyman komt spreken op de thema-avond Gebiedsontwikkeling Nieuwe Stijl

Afbeelding: Toekomstimpressie Hoogwatergeul Wanssum

Woensdag 15 mei a.s. organiseert TASK een thema-avond over Gebiedsontwikkeling Nieuwe Stijl. De kennissessie is inclusief hapje en drankje en we sluiten af met een netwerkborrel. We zijn verheugd om de eerste spreker van de avond aan te kondigen: Machteld Hooyman, Manager Strategie, Kwaliteit en Organisatie bij de dienst Metro en Tram van de gemeente Amsterdam!

Machteld Hooyman

Machteld Hooyman is Manager Strategie, Kwaliteit en Organisatie bij de dienst Metro en Tram van de gemeente Amsterdam. In 2018 rondde zij de opleiding “Master City Developer” af. Haar afstudeeronderzoek richtte zich op de afstemming (of het gebrek daar aan) tussen gebiedsontwikkeling en de aanleg van lightrailinfrastructuur. Met de huidige verstedelijkingsopgaven binnen de G4 en de toenemende reizigersaantallen is een geïntegreerde aanpak nodig om de stad bereikbaar te houden. Machteld vond handvaten voor verbetering van de samenwerking tussen de werelden van stedenbouw en transport. In het verlengde van deze theoretische exercitie geeft zij een korte toelichting op het Amsterdamse “Programma Lightrail 2020 – 2040” waarin 2 uitbreidingen van metrolijnen worden onderzocht: het doortrekken van de Noord/Zuidlijn naar Schiphol en Hoofddorp en het sluiten van de Amsterdamse ringlijn tussen Station Isolatorweg en het Centraal Station.

Inschrijven

De inschrijving voor de thema-avond is geopend en entree is gratis. Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar.


Bron:Publicatiedatum: 19 april 2019
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top