Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Van deur tot deur

TASK’ers gaan duurzaam reizen! Vanaf 2019 hebben alle medewerkers van TASK de beschikking tot een NS-business card. Op deze manier wil TASK reizen met het OV verder stimuleren. Van deur tot deur: trein, tram, OV-fiets, greenwheels, etc. het kan allemaal met dezelfde kaart. Daarnaast moet voor de autogebruikers binnen TASK het elektrisch rijden aantrekkelijker worden. TASK heeft deze besluiten genomen in lijn met haar duurzaamheidsgevoel en om haar duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

NS business card

Reizen met het OV is niet alleen goed voor het milieu. Het kan voor de consultants van TASK ook erg aangenaam zijn de auto te laten staan en projectlocaties te bereiken met het OV. Zo kunnen ze doorwerken in de trein als het nodig is. Of juist niet, even de gedachten leegmaken na een lange werkdag is ook goed voor de gezondheid.

Elektrisch rijden

Niet elke projectlocatie is even makkelijk te bereiken met het OV, dan is de auto wel handig. Echter zorgt dit wel voor meer uitstoot. Voor medewerkers wil TASK elektrisch rijden aantrekkelijker gaan maken. Zo is besloten om het leasebudget voor elektrische auto's te verruimen zodat elektrisch rijden onder de mogelijkheden valt. Daarnaast wordt er onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om bij de medewerkers thuis oplaadpalen neer te zetten.

Bron:Publicatiedatum: 12 februari 2019
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top