SOCIAL TASK

Vervoerregio Amsterdam gunt TASK raamovereenkomst projectmanagement voor vier jaar

Goed nieuws uit Amsterdam! De komende jaren zal TASK alle uitvragen voor projectmanagementrollen bij de Vervoerregio Amsterdam (VRA) ontvangen. Voor de Europese Aanbesteding “Inzet externen gerelateerd aan projecten op basis van resultaat” hebben wij ingeschreven op perceel 3: Projectmanagementrollen. Een prachtige beoordeling van VRA resulteerde in de tweede plek uit een totaal van achttien inschrijvers, op basis van kwaliteit. De beste drie partijen kunnen de komende vier jaar verschillende uitvragen verwachten voor de rollen projectmanagement, omgevingsmanagement, projectbeheersing en contractmanagement.

Specifieke functies die door VRA in de raamovereenkomst uitgevraagd gaan worden zijn projectleider, contractmanager, omgevingsmanager en risicomanager. De rollen zullen zich focussen op projecten waar VRA de opdrachtgever van is. Denk aan projecten als De Entree, Ombouw Amstelveenlijn en de busbaan rondom Schiphol en de Amsteltram. De raamovereenkomst heeft een looptijd van vier jaar, met een optie tot verlenging van een jaar.

Vervoerregio Amsterdam

De Vervoerregio Amsterdam zet zich in voor een optimale bereikbaarheid van de Amsterdamse regio. Als regisseur van het regionale verkeer en vervoer draagt de VRA bij aan een goede verbinding tussen bestemmingen, zodat mensen zich per openbaar vervoer, fiets of auto snel, veilig en comfortabel kunnen verplaatsen. Daarvoor bundelt de VRA met vijftien gemeenten kennis en bestuurlijke kracht. De VRA is een samenwerkingsverband van vijftien gemeenten. Het biedt niet alleen een platform voor gemeenten om elkaar te bereiken, maar ook de middelen en expertise om de bovenlokale ambities met elkaar te verbinden. De volgende gemeenten nemen deel aan dit samenwerkingsverband: Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Diemen, Edam-Volendam, Haarlemmermeer, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Uithoorn, Waterland, Wormerland en Zaanstad.

Bron:Publicatiedatum: 31 juli 2019
Meer info? Kom in contact
Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

T   030-2819300
E   info@task.nl

Top