Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum genomineerd voor Waterinnovatieprijs 2019

Foto: TASK projectconsultants Roel van Swam (links) en Pierre Vullings (rechts) bij de keet van Projectbureau Ooijen-Wanssum.

Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum is genomineerd voor de Water Innovatieprijs 2019! Een prachtig project waar onze collega's Roel van Swam en Pierre Vullings werken in het contractteam van de provinciale projectorganisatie.

Voor de uitvoering van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum zijn twee nieuwe innovatieve dijken ontwikkeld: de steilranddijk en de hogegronddijk. Deze dijken zijn uniek in hun soort omdat ze bijna volledig opgaan in het landschap. De steilranddijk heeft een erosiebuffer die er voor zorgt dat de dijk een natuurlijke uitstraling krijgt. De hogegronddijk is ingepakt in een glooiende heuvel en bijna niet herkenbaar als dijk. De grond op de dijk is zelfs geschikt voor recreatie, landbouw of natuur. Zo dragen deze nieuwe dijken niet alleen bij aan de hoogwaterveiligheid van het gebied maar passen ze ook nog eens perfect in het landschap van Ooijen-Wanssum. De dijken zijn tot stand gekomen met behulp van gebiedseigen grond, waardoor er sprake is van een duurzame dijkversterking. Door het robuuste ontwerp van de dijken is de beheersinspanning daarnaast lager dan bij traditionele dijken.


Bron:Publicatiedatum: 21 november 2019
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top