Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Boekpublicatie "Omgevingsmanagement bij waterschappen; een doorkijk in een veranderende rol"

Maandag 26 november presenteerden Bas Groenendijk en Monica Melis (projectconsultants TASK) hun boek: "Omgevingsmanagement bij waterschappen; een doorkijk in een veranderende rol". Na 1,5 jaar onderzoek, waren zij verheugd om de definitieve resultaten, conclusies en aanbevelingen van hun onderzoek te presenteren!

De doelstelling van het onderzoek is (1) om in kaart te brengen hoe omgevingsmanagement wordt toegepast bij waterschappen en (2) om kennis te leveren voor een professionaliseringsslag van omgevingsmanagement binnen waterschappen. 

Liever een papieren exemplaar van het boek?

Dat kan ook! We hebben een beperkte oplage beschikbaar voor geïnteresseerden die graag een hard copy ontvangen. Laat je gegevens achter via de groene knop "Meer info, kom in contact", dan sturen we er een gratis exemplaar op.  

Bron:Publicatiedatum: 12 februari 2019
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top