SOCIAL TASK

Beide sprekers thema-avond Smart Mobility bekend

Om Nederland ook in de toekomst bereikbaar, veilig en leefbaar te houden, worden er zoveel mogelijk nieuwe informatie- en communicatietechnologieën ingezet. Denk aan het voorbereiden van wegen voor zelfrijdende auto's of het realiseren van een betere doorstroming door gebruik te maken van real-time gegevens. Alle inzet van innovatieve ICT-oplossingen die bijdragen aan de droge en natte infrastructuur noemen we smart mobility. Woensdag 18 april a.s. organiseert TASK een thema-avond over Smart Mobility.

De eerste gastspreker van de avond is bekend: Laurens Schrijnen, adviseur Smart Mobility bij Rijkswaterstaat. Laurens heeft in zijn lange carrière bij Rijkswaterstaat, de beleidskern van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en TNO samenwerking centraal staan. Hij heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met het ontwikkelen van strategische allianties, business development en innovatie. Zo was hij onder andere de oprichtende directeur van De Verkeersonderneming in Rotterdam en van De Innovatiecentrale in Helmond. Later zal er nog een tweede spreker bekend worden gemaakt.

Naast Laurens zal ook Gwen van Vugt komen spreken op de thema-avond. Gwen is directeur Mobility Center bij TASS International. Samen met zijn collega's maakt hij zich sterk voor veiligere, groenere en slimmere voertuigen. Door het integreren van slimme voertuigtechnologieën zal vermindering van het aantal verkeersongevallen mogelijk zijn, evenals vermindering van emissies en brandstofverbruik. Bovendien zullen slimme voertuigen ook een betere verkeersstroom realiseren.

Inschrijven

De thema-avond vindt plaats op woensdag 18 april op het kantoor van TASK. De inschrijving voor de thema-avond is geopend en entree is gratis. Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar.


Bron:Publicatiedatum: 30 maart 2018
Meer info? Kom in contact
Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

T   030-2819300
E   info@task.nl

Top